Αντώνης Ρέμος: Ποιο τραγούδι αφιέρωσε στην κορούλα του - παιδί του έρωτα η Ελένη, έγινε 7 ετών (φωτό & βίντεο)

Είχε τα γενέθλιά της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Αντώνης Ρέμος, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για μια συναυλία όπου ξεσήκωσε το κοινό και σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στον έρωτα, στον Αντώνη Βαρδή, στο τραγούδι που είναι σταθμός στην καριέρα του αλλά και σε όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία τον τελευταίο καιρό.

«Στις 14 Φεβρουαρίου έχει γενέθλια η κόρη μου η Ελένη και της αφιερώνω το νέο μου τραγούδι ‘Όλα για Σένα’. Η τύχη είναι τυχερή, η επιτυχία ποτέ τυχαία. Πίσω από την τύχη κρύβεται πολλή δουλειά».

Ποιο είναι το τραγούδι σταθμός στην καριέρα του; «Το ‘Έτσι Ξαφνικά’ και ο Αντώνης Βαρδής αποτέλεσαν σταθμό στην καριέρα μου. Το μόνο που έχω μάθει είναι να είμαι τίμιος με όσους με αγαπάνε».

Σχετικά με τα social media, ο αγαπημένος τραγουδιστής σημειώνει:

«Τα social media είναι ένας εικονικός κόσμος. Η ζωή είναι έξω. Να είναι τίμιοι και δίκαιοι στη ζωή έξω και όχι αρεστοί στα social».

Ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε και στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη: «Ας είναι η τελευταία φορά που είμαστε μπροστά σε έναν τόσο άδικο χαμό. Στο όνομα μιας ομάδας και μιας ιδέας κάνουν αυτά τα εγκλήματα».

Οι αναρτήσεις του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ για τα γενέθλια της κόρης τους

Η Ελένη έγινε 7 ετών τη Δευτέρα και οι γονείς της της ευχήθηκαν χρόνια πολλά μέσα από τα social media. Ειδικότερα ο διάσημος μπαμπάς της ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στο post: «Χρόνια σου πολλά αγάπη της ζωής μας ♥️».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonis Remos (@aremovic)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini)

«Χρόνια πολλά κοριτσάκι μας μεγάλο !!!!!! #7 #myvalentinesgirl #paiditouerwta» έγραψε από πλευράς της η μητέρα της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε στη θάλασσα μαζί με το κοριτσάκι της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ