Οι ερωτευμένοι celebrities για τον Άγιο Βαλεντίνο: Antonio Banderas, Orlando Bloom, Joan Collins, Julia Roberts (φωτό)

Έτσι ευχήθηκαν στο άλλο τους μισό

Μηνύματα αγάπης γέμισαν τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου τα social media με celebrities και μη να εύχονται χρόνια πολλά στο άλλο τους μισό για του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Αμερικάνος σχεδιαστής μόδας Marc Jacobs ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει στο στολισμένο σπίτι του.

Ο άνδρας του Charly Defrancesco γέμισε το σπίτι με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και ένα μπαλόνι - καρδιά! 

«Όταν ο άντρας σου γεμίζει το σπίτι σου με αγάπη (και τριαντάφυλλα). *και σας φτιάχνει ένα νόστιμο πρωινό Keto (δεν φαίνεται)» έγραψε στην ανάρτηση ο διάσημος designer.

Ο γοητευτικός Pierce Brosnan από την άλλη μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της σύζύγου του Keely Shaye Brosnan, στην οποία η τελευταία ποζάρει μποστά σε ένα πίνακα του Van Gogh.

«Μια όμορφη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την αγάπη μου @keelyshayebrosnan στην έκθεση Immersive Van Gogh» έγραψε στην ανάρτησή του ο πρώην «007» ο οποίος να σημειωθεί ότι εκτός από ηθοποιός και παραγωγός είναι επίσης ζωγράφος και μάλιστα εξαιρετικός!

Από πλευράς της η γυναίκα του ανέβασε στο Instagram μια παλιά τους φωτογραφία και έγγραψε «Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε όλους και στον παντοτινό μου Βαλεντίνο @piercebrosnanofficial  ♥️  28 χρόνια, Αγάπη και μόνο αγάπη».

«Σας στέλνω πολύ αγάπη για την #Valentines Day σήμερα! ❤️» διαβάζουμε στην ανάρτηση της Nicole Kidman ενώ στην φωτογραφία την βλέπουμε να δίνει ένα φιλί στο στόμα με τον αγαπημένο της σύζυγο Keith Urban, σε κάποια παραλία, λογικά της Αυστραλίας αφού εκεί μένουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

«Ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» ευχήθηκε στα ισπανικά και η Shakira δημοσιεύοντας μια φωτογραφία εκείνη και του Ισπανού, ποδοσφαιριστή συζύγου της Gerard Piqué.

Ο Orlando Bloom από πλευράς του μοιράστηκε στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την αρραβωνιαστικιά του Katy Perry. Στην φωτογραφία τους βλέπουμε να δίνουν ένα φιλί στο στόμα, ενώ στο post πρόσθεσε κατακκόκινες καρδιές και έναν στόχο!

Μπαλόνια καρδιές και λευκά τριαντάφυλλα έδωσε στην αγαπημένη του Joan Collins ο σύζυγός της Percy Gibson με την ίδια να ανεβάζει στο Instagram την σχετική φωτογραφία και να στέλνει τις ευχές της για την ημέρα των ερωτευμένων.

Μια φωτογραφία με ένα φιλί ανέβασε όμως και η Julia Roberts η οποία είναι παντρεμένη με τον Daniel Moder από το 2002.

Τέλος στο Instagram του Antonio Banderas ανέβηκε μια εικόνα στην οποία βλέπουμε τον 61χρονο Ισπανό ηθοποιό μαζί με την 41χρονη σύντροφό του Nicole Kimpel η οποία επίσης ανέβασε μια κοίνη τους φωτογραφία για του Αγίου Βαλεντίνου.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ