Μελίνα Μερκούρη: Η ζωή της γίνεται σειρά στην τηλεόραση - Ποιες ηθοποιοί θα την ενσαρκώσουν;

Σε τηλεοπτική σειρά αναμένεται να μεταφερθεί όπως όλα δείχνουν σε λίγο καιρό η ζωή της εμβληματικής Ελληνίδας ηθοποιού και πολιτικού, Μελίνας Μερκούρη...

Η Μελίνα Μερκούρη γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 18 Οκτωβρίου του 1920. Εγγονή του δημάρχου Αθηναίων Σπύρου Μερκούρη, κόρη του βουλευτή και υπουργού Σταμάτη Μερκούρη, η Μελίνα μεγάλωσε σε μια οικογένεια πολιτικών, όμως η αγάπη της για το θέατρο και τον κινηματογράφο την ώθησε αρχικά να στραφεί στην υποκριτική.

Αγαπήθηκε από όλους του Έλληνες. Η δημοφιλία της ήταν μεγάλη, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, ιδιότητα που την αξιοποίησε στο έπακρον, προς όφελος της Ελλάδας.

 

 

 

Η πρώτη κινηματογραφική δουλειά της ήταν η ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη «Στέλλα» (1955). Ποιος δεν θα ήθελε λοιπόν να δει την ζωή της στην μικρή οθόνη; 

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες πολύ μεγάλος τηλεοπτικός παραγωγός διαπραγματεύεται τη μεταφορά της κορυφαίας ηθοποιού και πρώην Υπουργού Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ στη μικρή οθόνη και έχει ήδη έχει έρθει σε επαφή με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό.

 

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time”, αφορμή για την τηλεοπτική μεταφοράς της πολυτάραχης ζωής της Μελίνας Μερκούρη ήταν και η πρόσφατη δήλωση της Κατερίνας Διδασκάλου που αποκάλυψε πως θα την υποδυθεί σε μια αμερικάνικη ταινία.

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας σε μια σειρά που θα παρουσιαστεί όλη η ζωή της Μελίνας Μερκούρη από τη γέννηση μέχρι τον θάνατό της, η Κατερίνα Διδασκάλου είναι η επικρατέστερη να υποδυθεί τη γυναίκα σύμβολο της χώρας μας στην πιο ώριμη φάση της.

Σύμφωνα με την «On Time” η ηθοποιός που είναι εξίσου φαβορί για να υποδυθεί τη Μελίνα Μερκούρη στη μικρότερή της ηλικία, στα πρώτα της βήμα, είναι η Μαρίνα Καλογήρου.

 

 

 

 

 

Το όνομά της ηθοποιού έχει πέσει στο τραπέζι προκειμένου να υποδυθεί την αξέχαστη ηθοποιό και πολιτικό στα πρώτα της βήματα.

 

 

Αν τελικά η Μαρίνα Καλογήρου συμφωνήσει και τη δούμε στη σειρά, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχει σε μια σειρά τέτοιου είδους καθώς αρκετά χρόνια πριν είχε υποδυθεί και την Έλλη Λαμπέτη σε νεαρή ηλικία στη σειρά του Alpha ''Η τελευταία παράσταση”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ