Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Το συμβάν που μου προκάλεσε σοκ & σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα» - Η ζωή του με τον Γιάννη Πάριο (βίντεο)

Η έκθεση φωτογραφίας, η ζωή του με το Γιάννη Πάριο & τη Σοφία Αλιμπέρτη, το μεγάλο ψυχοσωματικό πρόβλημα που αντιμετώπισε

Χαρούμενος καλωσόρισε στην πρώτη του έκθεση φωτογραφίας στη γκαλερί «Blender», ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, 

«Η έκθεση ονομάζεται «πλην πυρός» γιατί στις φωτογραφίες μου έχουμε τα δυο στοιχεία, γυνή και θάλασσα, αλλά απουσιάζει το πυρ», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος στο Mega και το Πάμε Δανάη. 

«Ξεκίνησα να βγάζω φωτογραφίες με την τότε κοπέλα μου, μετά ασχολήθηκα για πέντε χρόνια φωτογραφίζοντας γάμους και βαπτίσεις»,σύμπληρωσε αναφορικά με την αγαπημένη του ασχολία, ενώ αποκάλυψε πως έκανε το εξώφυλλο του πατέρα του, Γιάννη Πάριου, στο δίσκο του «Γέλα μου,χαμογέλα μου».

Συνέχισε λέγοντας πως έχει κάνει φωτογραφίσεις στον χώρο της μόδας,σε εστιατόρια αλλά πως έχει κάνει και βίντεο κλιπ.

 

 

 

 

«Έχω συνεργαστεί με τη μητέρα μου σε εκπομπή της, το Σαββατοκύριακο, τότε ήμουν στο γυμνάσιο και έκανα τη στήλη «νεα-νικά»,αποκάλυψε.

Αναφερόμενος στον μικρό του αδερφό, Νικόλα, γνωστός σε όλους μας πλέον ως Good Job Nicky, τόνισε πως τον σέβεται απόλυτα και είναι ο καλύτερος φίλος του σε όλο τον πλανήτη, «η αδερφή ψυχή μου».

«Με το Νικόλα έχουμε μεγαλώσει ο ένας τον άλλον, περνάγαμε πολύ χρόνο μαζί λόγω του ότι οι γονείς μας δούλευαν ατέλειωτες ώρες»,συμπλήρωσε.

 

 

 

 

Σε ό,τι αφορά τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο είπε πως κατάλαβε το μεγαλείο του,όταν στα 18 του, δούλεψε μαζί του και έβλεπε πώς τον κοίταζε ο κόσμος, ενώ αναφορικά με τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη δήλωσε πως είναι πολύ ωραίο να ακούει πως όλοι οι συνάδερφοί της, έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για εκείνη.

«Η μητέρα μου μια μέρα απλά μας ανακοίνωσε ότι θα ζήσει στην Πάρο, είπε «φεύγω πάω στη Πάρο», αν και είναι κάτι που ήρθε σταδιακά»,δήλωσε.

«Αποφάσισε να επενδύσει στο νησί, πράγμα περίεργο για εκείνη την περίοδο γιατι μέχρι και πρότινος ήταν στην τηλεόραση»συμπλήρωσε,ενώ αποκάλυψε πως και ο ίδιος βιοπορίζεται στο νησί, τα τελευταία χρόνια.

 

 

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης αναφέρθηκε επίσης στο πρόβλημα υγείας που πέρασε, μετά από ένα συμβάν στη ζωή του, που του προκάλεσε σοκ.

«Πέρασα τις δυσκολίες μου, με σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα. Το άγχος μου προκάλεσε αρρυθμίες στην καρδιά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που το έπαθα, νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο»,αποκάλυψε.

«Δεν ήθελα να δείξω για τρία χρόνια στους γονείς μου και στο Νικόλα το τραγικό της κατάστασής που πέρασα, στη μητέρα μου το έδειχνα κάπως παραπάνω»,συμπλήρωσε αναφορικά με το ίδιο θέμα.

Τέλος, θυμάται μια ωραία ανάμνηση από το Πάσχα του 2021 που ήταν όλη η οικογένεια στην Πάρο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, οικογένεια δεν είναι αυτοί που βρίσκονται μαζί στο ίδιο σπίτι.

«Οικογένεια για μένα είναι και ο Χάρης και ο Θανάσης και η Ντίνα είναι μαμά μας, πάντα έτσι ήταν»,δήλωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ