Super Bowl 2022: Υπερθέαμα με Eminem, Mary J. Blige και 50 Cent - Ο Πρίγκιπας Χάρι για πρώτη φορά στο show (φωτό - βίντεο)

Μοναδικές εμφανίσεις.

Το Super Bowl είναι ο σημαντικότερος και δημοφιλέστερος ετήσιος αγώνας του αθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου.  Είναι πρώτο σε τηλεθέαση κάθε χρόνο στις ΗΠΑ και δεύτερο παγκοσμίως πίσω από τον τελικό του UEFA champions League. 

Τα show διάφορων καλλιτεχνών στο ημίχρονο του εκάστοτε τελικού έχουν «γράψει» ιστορία.

Λόγω της πανδημίας COVID-19 το περσινό Super Bowl είχε τους λιγότερους θεατές (ο αριθμός περιορίστηκε σε 25.000) στην ιστορία του. 

 

 

 

 

 

 

Το show που πραγματοποιείται στο ημίχρονο του Super Bowl είναι κάθε φορά εντυπωσιακό με κορυφαίους σταρ να ανεβαίνουν στη σκηνή και να ερμηνεύουν τις επιτυχίες τους μπροστά στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό της χρονιάς.

Έτσι και φέτος οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά απίθανο! 

Φέτος, οι πιο ταλαντούχοι και δημοφιλείς εκπρόσωποι της ‘old skool’ hip-hop σκηνής συναντήθηκαν στην σκηνή του Super Bowl και έδωσαν ένα ‘επικό’ όπως χαρακτηρίστηκε στα social media, show.

 

 

Η Mary J.Blige, ο Dr.Dre, ο Eminem, ο Kendrick Lamar αλλά και ο Snoop Dogg τραγούδησαν τις πιο γνωστές επιτυχίες τους στη σκηνή που είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε να μοιάζει με μια αμερικάνικη γειτονιά όπου γινόταν ένα street party.

Ο αγώνας μεταξύ των Λος Άντζελες Ραμς και των Σινσινάτι Μπένγκαλς στο Sofi Stadium στο Λος Άντζελες με νικητές τους Ραμς ήταν σίγουρα ένας μεγάλος λόγος για πανηγυρισμό. Και αυτό και έγινε. 

nfl.com/photos

To show έτυχε εξαιρετικά καλής υποδοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να τo χαρακτηρίζουν ως τo καλύτερo που έχει γίνει ποτέ αναφέρει η Daily Mail. 

 

 

Και οι έξι καλλιτέχνες έχουν επίσης συνολική περιουσία 983 εκατομμυρίων δολαρίων, αν και ο 50 Cent έχασε την περιουσία του που υπολογίζεται στα 50 εκατομμύρια δολάρια, αφού πτώσευσε το 2017. 

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Snoop Dogg  και τον Dre,  τους δύο θρύλους της μουσικής να απολαμβάνουν το πόσο μακριά είχαν φτάσει στην καριέρα τους και ερμηνεύοντας το «The Next Episode» αλλά και το «California Love» .

Η κάμερα τότε στράφηκε πέρα από τους δύο καλλιτέχνες για να αποκαλύψει έναν θίασο χορευτών να κάνουν free style σε έναν εναέριο χάρτη των δρόμων του Κόμπτον ενώ μέσα στα σπίτια του σκηνικού υπήρχαν περισσότεροι χορευτές και η ορχήστρα έπαιζε σε καναπέδες. 

 

 

Ο πρίγκιπας Harry εθεάθη στο κερκίδες μαζί με την ξαδέρφη του, πριγκίπισσα Ευγενία.

Ο πρίγκιπας Harry αξιοποίησε τον ελεύθερο κυριακάτικο χρόνο του παρακολουθώντας το Super Bowl 2022 για πρώτη φορά από κοντά.

Ο δούκας του Sussex εντοπίστηκε από τον φακό στον μεγάλο αγώνα στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια, μαζί με την πρώτη του ξαδέρφη, πριγκίπισσα Ευγενία.

Ο Harry, ο οποίος μετακόμισε στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του Meghan Markle το 2020, είναι γνωστό πως είναι λάτρης των σπορ, ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη φορά που έδωσε το παρών στο Super Bowl.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ