Σάλμα Χάγιεκ Ήρα & Δίας ο Σβαρτσενέγκερ: Το πιο διάσημο ζευγάρι θεών της αρχαίας Ελλάδας στο Χόλιγουντ (φωτό & βίντεο)

Η διαφήμιση της BMW για το Super Bowl

Ο κόσμος εδώ και χρόνια συγκρίνει τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, με τον Δία, τον αρχηγό των θεών του Ολύμπου και τώρα έχουν ένα λόγο παραπάνω για να το κάνουν.

Ήδη ο ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια μυστηριώδη φωτογραφία στο Insagram στην οποία τον είδαμε να ποζάρει ως ο ισχυρός Έλληνας Θεός και τώρα ξέρουνε ποιο είναι το project στο οποίο συμμετείχε μαζί με την ακαταμάχητη Σάλμα Χάγιεκ, στον ρόλο της Ήρας!




Βλέπετε οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη νέα διαφημιστική καμπάνια της BMW για το Super Bowl. Η γνωστή γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων προμοτάρει ένα νέο μοντέλο ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Στο σποτ που κυκλοφόρησε το πιο διάσημο ζευγάρι θεών της Αρχαίας Ελλάδας αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθεί και έτσι μετακομίζουν από τον Όλυμπο.... στο  Palm Springs της Καλιφόρνια!

Και το story τους έχεις ως εξής: Ο Δίας έχει κουραστεί από τη χρήση των γήινων ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και από τους θνητούς γείτονές του, που τον ενοχλούν, ζητώντας συνεχώς να τους φορτίσει τα ηλεκτρικά αμαξάκια του γκολφ, ενώ η σύζυγός του έχει πλήρως εγκλιματιστεί και απολαμβάνει τη νέα κατάσταση.

Θέλοντας να κάνει τον καλό να της να «ανέβει» λοιπόν του κάνει δώρο μία αμιγώς ηλεκτρική BMW iX!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ