Η Τζένη Μπαλατσινού τιμά την ημέρα των ερωτευμένων με ένα κόκκινο μάξι φόρεμα - η βέρα στο δεξί & το σμαράγδι, δώρο του Βασίλη (φωτό)

«Φόρεσε το χρώμα που αγαπάς!»

Πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14/2) και η Τζένη Μπαλατσινού φόρεσε το κατακκόκινο φουστάνι της για να τιμήσει την ημέρα των ερωτευμένων.

«Red for Valentine’s day ❤️Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει. Φόρεσε το χρώμα που αγαπάς!» έγραψε στην ανάρτησή της το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.

Στην εικόνα την βλέπουμε καθισμένη να φορά ένα μάξι φόρεμα από τα notos Department Stores, ενώ στα χέρια της δικρίνουμε μια βέρα στο δεξί της χέρι, αλλά και ένα υπέροχο δαχτυλίδι με μια πράσινη πέτρα που μοιάζει με σμαράγδι. Λέτε να είναι δώρο του αγαπημένου της Βασίλη Κικίλια; Δεν αποκλείεται!

Photo: Instagram

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έφερε στον κόσμο, στις 25 Δεκεμβρίου του 2020, τον καρπό του έρωτά του, τον γιο τους Παναγιώτη - Αντώνιο.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για τον Βασίλη Κικίλια, ενώ η Μπαλατσινού έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ