Φρίκη στην Κυψέλη: Μητέρα δολοφόνησε το 7χρονο αγοράκι της, με τον εραστή της - έκρυβαν 5 χρόνια το πτώμα στη βεράντα (φωτό & βίντεο)

Το ζευγάρι συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Ελληνίδα μητέρα μαζί με τον Πολωνό εραστή της, κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν το 7χρονο παιδί της, το 2017 και έκρυβαν τη σορό του σε εργαλειοθήκη στη βεράντα του διαμερίσματός τους, στην Κυψέλη.

Το ζευγάρι συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Σημειώνεται, ότι η μητέρα, βάσει των πληροφοριών που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστήριζε ότι ο Πολωνός πρώην σύζυγός της είχε πάρει το παιδί τους στη χώρα του και έκτοτε είχε εξαφανιστεί.

EUROKINISSI

EUROKINISSI

EUROKINISSI

Όπως αναφέρει το ertnews.gr οι αστυνομικοί που όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι της οδού Αστυπάλαιας όπου ανακάλυψαν κρυμμένο το πτώμα του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του αδικοχαμένου αγοριού το έπνιξε τo 2017 χρησιμοποιώντας μονωτική ταινία.

Όπως έχει γίνει γνωστό σε άλλο σημείο έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και μετέπειτα το πτώμα του 7χρονου παιδιού μεταφέρθηκε στην εργαλειοθήκη, όπου και το εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ