Σάκης Ρουβάς για Δημήτρη Λιγνάδη: «Όταν έσκασε η βόμβα έπεσα από τα σύννεφα - φοβήθηκα, λυπήθηκα» (βίντεο)

Μίλησε για την καριέρα του, τις σημαντικές στιγμές της, την οικογένειά του αλλά και για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

 

Ο λαμπερός Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι» και παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη.

Με αφορμή την online συναυλία που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης μίλησε για την καριέρα του, τις εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό του, την εμπειρία του στη Eurovision και σχολίασε τις καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:00 και γίνεται για να στηριχθεί το έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας. «Είναι αφιερωμένη στα παιδιά. Σε αυτά τα παιδιά που περνούν δύσκολα και μας χρειάζονται όλους στο πλευρό τους», τόνισε ο Σάκης Ρουβάς.

«Η συναυλία είχε γίνει και πέρυσι. Ήταν πολύ όμορφα τα μηνύματα που έπαιρνα από τον κόσμο. Τα social media μου γέμισαν αγάπη. Διχάστηκα αν πρέπει να το ξανακάνω αλλά το αποφάσισα. Φέτος θα είναι ακόμα πιο ωραία», πρόσθεσε.

Τη συναυλία μπορεί να παρακολουθήσει κανείς αγοράζοντας το εισιτήριό του από το Viva.gr. Θα είναι live αλλά θα παραμείνει στην πλατφόρμα για 24 ώρες, οπότε μπορεί κάποιος να τη δει και αργότερα.

Άραγε συνηθίζεται το να είσαι ο Σάκης Ρουβάς;

«Μου έρχονται μνήμες από την πορεία μου όλα τα χρόνια αλλά δεν μένω εκεί. Ό,τι έχει συμβεί στη ζωή μου είναι όμορφο αλλά τώρα είμαι εδώ», απάντησε ο τραγουδιστής.

Στην απορία της Σίσσυς Χρηστίδου αν υπάρχουν άνθρωποι που τον αντιμετωπίζουν φυσιολογικά, αποκρίθηκε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. «Εμένα με αντιμετωπίζουν με αγάπη και χαμόγελο. Είμαι τυχερός σε αυτό».

Όσο για τις εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό του και για την πιο δύσκολη στιγμή του μέχρι σήμερα, σημείωσε: «Όποτε είμαι πάνω στη σκηνή αυτό που συνέβαινε και συμβαίνει είναι πολύ δυνατό. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι κουρασμένος ή ότι δεν μου αρέσει. Πολλές φορές πριν βγω στη σκηνή είμαι στα κάτω μου. Όταν ανεβαίνω όμως πάνω όλα τα άσχημα εξαφανίζονται. Μια φορά ένας συνεργάτης μου είχε πάθει κάτι πολύ άσχημα. Δεν ξέραμε αν θα ζήσει και έπρεπε να βγω και να τραγουδήσω. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που είχα».

Τον ακουμπούν τα αρνητικά σχόλια;

«Νομίζω ότι όλος ο κόσμος περνάει δύσκολα. Όπως όλοι έτσι και εγώ. Περνάμε όλοι από δοκιμασίες στη ζωή. Αυτά είναι τα πράγματα που συγκλονίζουν τους ανθρώπους. Τώρα αν κάποιος τοποθετείται απέναντι μου με άσχημη τρόπο, μαθαίνεις σιγά σιγά να μην δίνεις σημασία. Είναι διαφορετικό κάποιος να σε βρίσει και διαφορετικό να το αναπαραγάγεις», υπογράμμισε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την υποκριτική και έκανε ειδική μνεία στον ρόλο του ως Διόνυσος στις Βάκχες του Ευριπίδη.

«Δεν φοβήθηκα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Έπαιρνα την απόφαση με όλο μου το είναι. Όλο αυτό έμπαινε στη ζωή μου και ήμουν προετοιμασμένος για ό,τι άλλο χρειαζόταν να συμβεί. Έχω την ανάγκη να ψάχνω τι άλλο θα υπάρχει εκεί έξω. Δεν μπορώ να αφήνω να περνάει ο χρόνος. Δεν μου αρέσει να κάθομαι επαγγελματικά στα αυγά μου. Οι Βάκχες ήταν ότι πιο σπουδαίο έχω κάνει καλλιτεχνικά. Ήταν κάτι πραγματικά βαθύ. Με έβαλε σε εσωτερικά μονοπάτια, που εξερεύνησα με τον τρόπο μου. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία», εξομολογήθηκε. Στο συγκεκριμένο έργο συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Πώς σχολίασε τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη;

«Όταν έσκασε η «βόμβα» έπεσα από τα σύννεφα. Τον Δημήτρη τον αγάπησα και ότι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού και αγάπης. Με βοήθησε καλλιτεχνικά. Όταν βγήκαν όλα αυτά στη δημοσιότητα τρόμαξα και φοβήθηκα, λυπήθηκα. Τι έχει συμβεί δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί, εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη. Μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη και στεναχωριέμαι για τα θύματα. Είναι μια τραγωδία για εκείνα», σημείωσε.

Τέλος, για τις δύο συμμετοχές του στη Eurovision και αν θα ήθελε να πάει και μία τρίτη φορά αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο. Έκανε όμως λόγο για μια συγκλονιστική εμπειρία, που τον σημάδεψε.

«Η Eurovision είναι από τα πιο ωραία πράγματα που έχω κάνει. Γι΄αυτό και πήγα δύο φορές. Οι προσδοκίες μου δεν εκπληρώθηκαν απόλυτα, θα ήθελα κάτι καλύτερο. Μου έμεινε όμως η όλη εμπειρία που αποκόμισα. Ήταν συγκλονιστική. Μέσα από τη δοκιμασία αυτή έγινα καλύτερος

Ακόμα και τώρα να ξαναπήγαινα θα τη βίωνα διαφορετικά. Δεν ξέρω όμως αν θέλω να πάω πάλι. Αυτή τη στιγμή δεν το επιδιώκω, δεν το έχω στο μυαλό μου. Επίσης, πρέπει να πάνε κι άλλοι άνθρωποι και νέα παιδιά. Είναι μια γιορτή μουσικής, που συμμετέχουν όλοι», κατέληξε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ