Γιάννης Πάριος - Σοφία Αλιμπέρτη: Υπερήφανοι γονείς στα εγκαίνια της έκθεσης του γιου τους - Η οικογενειακή φωτογραφία με τον Μιχαήλ & τον Good Job Nicky (βίντεο)

Σύσσωμη η οικογένεια στο πλευρό του Μιχαήλ Βαρθακούρη που εγκαινίασε την πρώτη του, έκθεση φωτογραφίας.

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η έκθεση φωτογραφίας του Μιχαήλ Βαρθακούρη, που ήταν αφιερωμένη στη γυναίκα και τη θάλασσα.

Παρόντες, φυσικά, ήταν οι γονείς του, Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη αλλά και ο μικρός του αδερφός, Νικόλας Βαρθακούρης, γνωστός ως Good Job Nicky.

«Μεγαλώνουν τα παιδιά. Η δουλειά που κάναμε μας έκανε να στερηθούμε τα παιδιά μας όταν ήταν πάνω στη γλύκα τους»,δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Πάριος.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης παράλληλα, τονίζει την τρομέρη αγάπη που έχει ο πατέρας του για την οικογένειά τους, ενώ επισημαίνει πως η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη είναι σκληρός κριτής.

 

 

«Είμαστε μια οικογένεια που στηρίζει ο ένας τον άλλον πάρα πολύ»,δηλώνει ο Good Job Nicky.

«Ερχόμενη στην Αθήνα μετά από 1,5 χρόνο στην Πάρο, νιώθω έξω από τα νερά μου. Έχω σοκαριστεί»,είπε χαρακτηριστικά, η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση. η απόφαση να την αφήσω με βασάνιζε. Ευχόμουν να καταφέρω να φύγω εγώ πρώτη πριν με διώξουν»,συμπλήρωσε αναφορικά με την αποχώρησή από τον χώρο της τηλεόρασης.

Αναφορικά με την ανατροφή των παιδιών της, είπε πως ως γυναίκα ταλαιπωρημένη από κάποιον άντρα που δεν μεγάλωσε όπως θα έπρεπε, αποφάσισε πως τα παιδιά της «δεν θα γίνουν έτσι».

«Σιγανά και ταπεινά πατώ στη γη, αυτό μετέφερα στα παιδιά μου. Ξέρω ότι τα κατάφερα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ