Τοpwoman η Μελίνα Τραυλού, η νέα Πρόεδρος στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών - Πρώτη σε ψήφους, δεύτερη η Μαρία Αγγελικούση

Η κ. Μελίνα Τραυλού θα γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία των 100 και πλέον χρόνων της Ένωσης.

Πρώτη σε αριθμό ψήφων μεταξύ 42 υποψηφίων στις εκλογές της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών που διεξήχθησαν χθες, αναδείχθηκε η κ. Μελίνα Τραυλού. Θα γίνει έτσι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία των 100 και πλέον χρόνων της Ένωσης.

Δεύτερη σε σταυρούς ήρθε η Μαρία Αγγελικούση, τρίτος ο Φραγκίσκος Κανελλάκης, τέταρτος ο Νικόλας Βενιάμης και την πεντάδα κλείνει ο Βασίλης Παπαγιαννόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία της Ένωσης, Γιώργος Αγγελόπουλος, κατετάγη πολύ μακράν πίσω από τη Μελίνα Τραυλού, η οποία είναι πλέον το φαβορί για να εκλεγεί στη θέση του προέδρου.

Συνολικά, εξελέγησαν 30 μέλη από τους 42 υποψηφίους. Το ΔΣ θα συνέλθει την Πέμπτη για να οριστεί σε Σώμα και να εκλέξει νέο πρόεδρο.

Σήμερα αναμένεται η συνεδρίαση στα γραφεία της Ένωσης για να αναδείξουν τον νέο Πρόεδρο καθώς και να διαμορφώσουν τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ποια είναι η Μελίνα Τραυλού 

Η Μελίνα Τραυλού είναι διευθύνουσα σύμβουλος της "Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises S.A", την οποία ίδρυσε το 1975 ο αείμνηστος Νίκος Τραυλός, και είναι ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο θαλασσίων μεταφορών.

Τα 2013 μετέφερε 800.000 χιλιάδες οχήματα και το 2014 στόχευσε στα 900.000.

Σήμερα ο στόλος της Neptune Lines διαθέτει 18 πλοία και μεταφέρει ετησίως πάνω από ένα εκατομμύριο οχήματα σε 20 χώρες.

Επίσης, η κυρία Τραυλού ίδρυσε πριν από πέντε χρόνια τη Neptune Dry, που διαθέτει στόλο από πέντε φορτηγά πλοία. Είναι εδώ και 15 χρόνια μέλος του ΔΣ της Ενωσης και σήμερα κατέχει τη μία από τις δύο θέσεις γραμματέα της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ