Το σοφιστικέ look της Kate Middleton: Μια σύγχρονη, κομψή γυναίκα & μητέρα - skinny jeans, πλεκτό & σακάκι (φωτό & βίντεο)

Aπέδειξε ότι ένα στενό παντελόνι παραμένει το must-have για κάθε γυναικεία ντουλάπ

Η Kate Middleton κάποτε ήταν φανατική οπαδός των skinny jeans, ωστόσο τα τελευταία χρόνοια η Δούκισσα του Κείμπριτζ έχει δημιουργήσει μια πιο σοφιστικές αίσθηση του στυλ, κρατώντας το βλέμμα της σταθερό σε ό,τι συμβαίνει στη μόδα. 

Σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις ωστόσο απέδειξε ότι ένα στενό παντελόνι παραμένει το must-have για κάθε γυναικεία ντουλάπα, παρόλου που η εποχή «στρέφεται» σε louche σιλουέτες και φαρδιά τζιν.

Επισκεπτόμενη το PACT (Γονείς και Παιδειά Μαζί) στο Southwark του Λονδίνου, η Kate συνδύασε το cropped μαύρο παντελόνι της από το brand LK Bennett με ένα ανάλαφρο πλεκτό μπλουζάκι στο ίδιο χρώμα.

Ακόμα φόρεσε από πάνω ένα γκρι blazer, το οποίο σύμφωνα με την βρετανική Vogue, είναι από την Catherine Walker και ολοκλήρωσε το look της ψηλοτάκουνες γόβες.

Όσο για τα αξεσουάρ η σύζυγος του πρίγκιπα William επέλεξε ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια και ένα μικρό κυκλικό κρεμαστό κολιέ από την Astley Clarke.

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: πρόκειται για μια γυναίκα - μητέρα και εργαζόμενη - που είναι έτοιμη για όλα όσα θα της προκύψουν μέσα στην ημέρα της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ