Το μαγικό άγγιγμα του διακοσμητή: Ένα αδιάφορο διαμέρισμα στο Brooklyn μετατράπηκε σε παραμυθένιο, stylish σπίτι (φωτό)

Στα ικανά χέρια του φιλόδοξου νεαρού designer Darren Jett

Πώς μπορείς να βάλεις το δραματικό στοιχείο σε έναν κατα τα άλλα αδιάφορο χώρο; Αν είσαι διασκοσμητής μπορείς να μεταμορφώσεις τα πάντα, ακόμα και ένα μάτσο γυψοσανίδες!

Στα ικανά χέρια του φιλόδοξου νεαρού designer Darren Jett, του ιδρυτή της εταιρείας Jett Projects με έδρα το Manhattan, ένα άχαρο διαμέρισμα μετατράπηκε σε ένα stylish σπίτι με χαρακτήρια και γοητεία.

Photo: jettprojects.com

Όπως αναφέρει το elledecor.com  για τους πελάτες του Jett, ένα νεαρό ζευγάρι που αγόρασε το πρώτο του σπίτι μαζί, η μετακόμιση από το Manhattan στο Βrooklyn, σήμαινε χώρο, ιδιωτικότητα και μια σειρά από προσιτές νέες εξελίξεις.

Το τριών δωματίων διαμέρισμα που βρήκαν σε ένα πρόσφατα ολοκληρωμένο κτίριο κατά μήκος μιας πολυσύχναστης οδού, δεν είχε την προσωπικότητα ενός κλασικού, για την πριοχή, σπιτιού με τούβλα.

Photo: jettprojects.com

Ωστόσο καθώς και οι δυο  μετακινούνται στο Manhattan για δουλειά, το αντιστάθμισαν με το γεγονός ότι τους βόλευαν τα μέσα μεταφοράς και τις άλλες ανέσεις που πρόσφερε.

Για τον Jett, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία του τον Ιούνιο του 2020, το έργο παρουσίασε μια μοναδική πρόκληση: πώς να προχωρήσουμε αυτές τις ανάγκες στο επόμενο επίπεδο.

Photo: jettprojects.com

Photo: jettprojects.com

Photo: jettprojects.com

Η λειτουργικότητα ήρθε φυσικά πρώτη, ωστόσο έλαβαν κατά νου το γεγονός ότι το νεαρό ζευγάρι ήθελα να μαζεύει επίσης κόσμο σπίτι του. Άλλωστε συνήθιζαν να προσλαμβάνουν ένα σεφ στα δείπνα που διοργάνωναν και τώρα έχουν πλέον και επίσημα τον χώρο για να το κάνουν.

Photo: jettprojects.com

Αυτό σήμαινε την ενοποίηση των κοινόχρηστων χώρων - καθιστικού και τραπεζαρίας - στο μπροστινό μέρος του διαμερίσματος, που έχει μια σειρά από κομψά, τοξωτά παράθυρα και την οργάνωση του χώρου που θα φιλοξενεί τους επισκέπτες.

Photo: jettprojects.com

Ένα προσαρμοσμένο, μαύρο μαρμάρινο τραπέζι Nero Marquina στην τραπεζαρία προσφέρει εντυπωσιακή αντίθεση με το λευκό μάρμαρο της ανοιχτής κουζίνας, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, ενώ στο σαλόνι έχει τοποθετηθεί ένας τμηματικός καναπές. «Είναι άνετο, αλλά έπρεπε να είναι και περίπλοκο», λέει ο Jett.

Photo: jettprojects.com

Τα τοξωτά παράθυρα βάφτηκαν μαύρα, προσφέροντας καλύτερο πλαίσιο για την θέα ενώ συγκεκριμένα μοτίβα επαναλήφθηκαν σε όλο το σπίτι, ενώ στο υπνοδωμάτιο, το μάτι τραβά ένα μαρμάρινο κεφαλάρι Antigua Verde.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ