Τα 45 πιο chic μανικιούρ για τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου - Ρομαντικά ροζ & κόκκινα, σέξι μαύρα (φωτό)

Θα τα ερωτευτείς!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου καταφθάνει και είναι ευκαιρία να γιορτάσεις με τη σχέση σου, ή απλά να το διασκεδάσεις με τις φίλες σου!

Όπως και αν έχει, τα μανικιούρ των ημερών είναι σαφώς επηρεασμένα από την περίσταση και όπως θα δεις στη συνέχεια υπάρχουν αμέτρητες επιλογές.

Από το κλασικό κόκκινο του πάθους και το παιχνιδιάρικο ροζ, μέχρι τα πιο trendy χρώματα μανό της φετινής σεζόν, πάρε ιδέες μέσα από εντυπωσιακά σχέδια νυχιών για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σχέδια νυχιών στο χρώμα του πάθους για τη γιορτή των ερωτευμένων

Το κόκκινο είναι φυσικά το απόλυτο χρώμα του έρωτα και δεν θα μπορούσε να λείπει από τα μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πέρα από τα κλασικά κόκκινα νύχια βέβαια, υπάρχουν πολλές σικάτες και εντυπωσιακές επιλογές. 

Στις φετινές εμπνεύσεις των πιο διάσημων nail artists που είδαμε στο Pinterest και το Instagram, κυριάρχησαν οι παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ. Το κόκκινο γαλλικό λοιπόν, με παχιά γραμμή και διακριτικές καρδούλες, είναι μια κορυφαία τάση που αποπνέει κομψότητα και θηλυκότητα.

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις διακριτικές κόκκινες καρδούλες σε νουντ ή γαλακτερή βάση, είτε να συνδυάσεις διαφορετικά στυλ παίρνοντας ιδέες από τις παραπάνω φωτογραφίες για ένα υπέροχο σχέδιο νυχιών για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Ρομαντικά ροζ μανικιούρ

Το ροζ βερνίκι νυχιών είναι ένα ακόμη ιδανικό χρώμα για την περίσταση αν προτιμάς κάτι πιο girly και παιχνιδιάρικο. Άλλωστε το ροζ έχει πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και επίσης συνδυάζεται υπέροχα με το κόκκινο, όποτε μπορείς να κάνεις αμέτρητα εκπληκτικά σχέδια στα νύχια για του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο.

Και πάλι βλέπουμε το γαλλικό μανικιούρ σε διάφορες εκδοχές, συνδυασμένο με καρδούλες. Μπορείς μάλιστα να του χαρίσεις μία πινελιά πολυτελείας προσθέτοντας μεταλλικές λεπτομέρειες. 

Μια ακόμη ξεχωριστή πρόταση για ροζ νύχια στην ιδιαίτερη περίσταση του Αγίου Βαλεντίνου είναι το ombre μανικιούρ. Οι παραπάνω φωτογραφίες σίγουρα θα σε δελεάσουν γι’ αυτή την επιλογή.

Λευκά και μαύρα Valentine’s nails με καρδούλες

Το λευκό και το μαύρο είναι δύο από τις διαχρονικές επιλογές χρωμάτων στα νύχια και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τις προτάσεις για Valentine’s nails σύμφωνα με το beautetinkyriaki

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα δύο αυτά χρώματα, ή ακόμη και να τα συνδυάσεις, αφού όπως βλέπεις ταιριάζουν υπέροχα μαζί. Εμείς απλά θα σου προτείνουμε να προτιμήσεις διάφανη βάση για extra chic αποτέλεσμα!

Περισσότερα σχέδια στα νύχια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αν προτιμάς κάτι διαφορετικό από τις κλασικές αποχρώσεις, υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα. Από το μωβ και το μπλε, μέχρι το καφέ και τα παστέλ, μπορείς να κάνεις ένα ρομαντικό μανικιούρ που θα τραβήξει την προσοχή και θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Είτε προτιμάς μια διακριτική μικροσκοπική καρδούλα σε νουντ νύχια, ή τον συνδυασμό διαφορετικών στυλ σε κάθε νύχι για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις τη φωτογραφία που σου αρέσει στη μανικιουρίστ σου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ