Στηρίζει Καμίλα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η αντίδραση του Δούκα όταν έμαθε ότι η μητριά του θα γίνει Βασιλική Σύζυγος (βίντεο)

«Κάνει τον μπαμπά του ευτυχισμένο» δήλωσε πηγή

Οι πληροφοριοδότες του παλατιού αποκάλυψαν ποια ήταν η αντίδραση του πρίγκιπα Γουίλιαμ όταν έμαθε ότι η Καμίλα γίνει βασίλισσα.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο, η βασίλισσα Ελισάβετ είπε ότι ήθελε η νύφη της, σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, να αναλάβει τον τίτλο της Βασιλικής Συζύγου, όταν ο πρίγκιπας της Ουαλίας ανέβει στον θρόνο.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση, η αντίδραση του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν άργησε να έρθει με πηγές της «Daily Mail» να επιβεβαιώνουν ότι ότι στηρίζει πλήρως αυτή την απόφαση.

Αν και οι πηγές ανέφεραν ότι υπήρχαν παλιές οικογενειακές διαμάχες μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Καμίλα, επιβεβαίωσαν ότι «ο δούκας την υποστηρίζει».


Μια άλλη πηγή επεσήμανε ότι παρόλο που δεν συμμετείχε στην τελική διαδικασία λήψης αποφάσεων και «τίποτα από όλα αυτά δεν πρέπει να του ήταν εύκολο», ο μεγαλύτερος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα λέγεται ότι είχε συζητήσει το θέμα με τον πατέρα του και είχε δώσει την ευλογία του. 

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις για τη στέψη του Κάρολου: Βασίλισσα η Καμίλα με royal στέμμα -2.800 διαμάντια & το 105 καρατίων Koh-i-Noor (φωτό & βίντεο)

Μετά τον θάνατο της Lady Di, ο δεύτερος γάμος του πρίγκιπα Καρόλου (σ.σ με την Καμίλα) είχε προκαλέσει πολλές συγκρούσεις.

«Υπήρχαν τεράστιες οικογενειακές διαμάχες στην αρχή του γάμου του Καρόλου και της Καμίλα. Ο Ουίλιαμ δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα του εκείνη την εποχή.  Αλλά είδε ότι η Καμίλα έκανε τον μπαμπά του χαρούμενο και αυτό είναι κάτι που το αποδέχτηκε», φέρεται να είπε πηγή σύμφωνα με την Paris Match.

Το νερό κύλησε κάτω από τη γέφυρα και σήμερα «η σχέση του με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας είναι καλύτερη από ποτέ. Δεν είναι ιδιαίτερα δεμένος με τη θετή του μητέρα, αλλά τα πάνε τέλεια και είναι μια μικτή οικογένεια. Επίσης σέβεται τη γιαγιά του και την κρίση της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

Μετά τη δήλωση της βασίλισσας Ελισάβετ Β' το περασμένο Σάββατο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς αυτήν την Κυριακή και είπε ότι ο ίδιος και η Καμίλα είχαν «βαθιά επίγνωση της τιμής» της επιθυμίας της μητέρας του

. Αποσυρμένος στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2020, ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για αυτήν την ανακοίνωση προς το παρόν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ