Γιάννης Στάνκογλου: Μίλησε για τη σχέση του με την πίστη - ''Απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή μου είναι τα δύο μου παιδιά'' (βίντεο)

 «Ο ηθοποιός πρέπει να κρατά ανασφάλειες, να μην είναι σίγουρος για τίποτα», σημεώσε! 

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, μιλώντας για τη ζωή του,τα παιδιά του και το θέατρο.

 

 

«Η επιτυχία ξεκινάει στην επικοινωνία με τον συνεργάτη σου, στις πρόβες, κατά πόσο ταιριάζουν τα «χνώτα» σας», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ερωτηθείς για το πότε ένιωσε να «πατάει στα πόδια του»,είπε πως η τρίτη  δουλειά του στο θέατρο, η παράσταση «Επίγονοι» τον έκανε να νιώσει σιγουριά και αυτό  οφειλόταν σε ένα μεγάλο ποσοστό  και στον σκηνοθέτη, Θεόδωρο Τερζόπουλο.

 

 

«Υπήρξαν δουλειές στην πορεία που δεν μου έδωσαν αυτή τη σιγουριά», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

«Είναι πολύ σημαντικός ο σκηνοθέτης, και οι συνεργάτες και η δουλειά», τόνισε, ενώ συμπλήρωσε πως ο ηθοποιός πρέπει να κρατά κάποιες ανασφάλειες και ευαισθησίες του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Killer Joe», στο θέατρο «Εμπορικόν», μια μαύρη κωμωδία που πραγματεύεται την ενδοοικογενειακή βία, την πατριαρχία και τη φτώχεια,με ανατροπές και ίντριγκες.

 

 

 

 

Με αφορμή, τις συμμετοχές του στην ταινία «Άγιος Παϊσιος» και «Ο άνθρωπος του Θεού» μίλησε για τη σχέση του με την πίστη και δήλωσε πως ξεκινάει πρωτα από τον εαυτό του.

«Πιστευω στον εαυτό μου και προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος. Πιστεύω πάρα πολύ στους ανθρώπους που έχουν την ενέργεια, μέσω της αγάπης να κάνουν καλά τα πράγματα και όχι, απαραίτητα, σωστά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας, είπε πως η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του είναι τα δύο του παιδιά, και αποτελούν το μέρος όπου ηρεμεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ