Νεκροί σε αεροπορικό δυστύχημα 22χρονος Αμερικανός youtuber & 32χρονος Βέλγος influencer (φωτό & βίντεο)

Η οικογένεια του Neuman είπε σε δήλωση τη Δευτέρα ότι ο 22χρονος πέθανε «κάνοντας αυτό που αγαπούσε» 

Ο Αμερικανός skateboarder και influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Josh Neuman ήταν ένας από τους τέσσερις ανθρώπους που σκοτώθηκαν μετά από αεροπορικό δυστύχημα στην Ισλανδία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Η οικογένεια του Neuman είπε σε δήλωση τη Δευτέρα ότι ο 22χρονος πέθανε «κάνοντας αυτό που αγαπούσε» και μόλις είχε δει το βόρειο σέλας της Ισλανδίας, με τον ίδιο να κάνει λόγο για «την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του».

Photo: Instagram - joshneuman

Ο Neuman, γνωστός για τα δημοφιλή βίντεό του με skateboard στο YouTube, ήταν στην πτήση για να δημιουργήσει εμπορικό περιεχόμενο για τη βελγική μάρκα μόδας Suspicious Antwerp.

Στο αεροπλάνο, που έκανε πτήση δείχνοντας τα αξιοθέατα, ήταν επίσης ο Tim Alings, 27 ετών, ο διευθυντής χορηγιών του brand και ο Nicola Bellavia, ένας 32χρονος αλεξιπτωτιστής και influencer από το Βέλγιο, αναφέρει η metro.co.uk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Neuman (@joshneuman)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Neuman (@joshneuman)

Ο πιλότος του αεροπλάνου, Haraldur Diego, 49 ετών, θεωρούνταν ένας από τους πιο εξέχοντες αεροπόρους της Ισλανδίας. Το αεοσκάφος Cessna 172 που πιλόταρε δεν έστειλε σήμα κινδύνου μετά την εξαφάνισή του από τα ραντάρ την περασμένη εβδομάδα και μετά από αρκετές ημέρες αναζήτησης, βρήκαν το αεροπλάνο άδειο την Κυριακή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Neuman (@joshneuman)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Neuman (@joshneuman)

Πάνω από 1.000 άτομα συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους,  το οποίο βρέθηκε τελικά σε ένα τμήμα της λίμνης Thingvallavatn, της δεύτερης μεγαλύτερης λίμνης της Ισλανδίας που βρίσκεται περίπου 30 μίλια ανατολικά του Ρέικιαβικ. Τέσσερα πτώματα που πιστεύεται ότι είναι οι άνδρες εντοπίστηκαν στην περιοχή την Κυριακή.

Η τεχνολογία σόναρ και ένα αυτόνομο υποβρύχιο βοήθησαν τις αρχές να εντοπίσουν τα τέσσερα πτώματα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες βυθίστηκαν έως και 157 πόδια. Οι δύτες δεν κατάφεραν να τους ανασύρουν νωρίτερα, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ανέφεραν οι αρχές.

Photo: Instagram - joshneuman

Photo: Instagram - joshneuman

Photo: Instagram - joshneuman

«Είμαστε τρομερά στενοχωρημένοι από τα νέα και οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες και τους φίλους», ανέφερε η εταιρεία. «Είμαστε σε στενή επαφή μαζί τους, καθώς και με τις αρχές, και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ο Neuman ήταν περισσότερο γνωστός για τη δημιουργία ενός από τα πιο δημοφιλή βίντεο με skateboard στο YouTube και το κανάλι του έχει σχεδόν 1,2 εκατομμύρια ακολούθους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, άρχισε να δημιουργεί βίντεο σε ηλικία 12 ετών χρησιμοποιώντας την κάμερα του πατέρα του.

Αργότερα εγκατέλειψε το κολέγιο για να ακολουθήσει καριέρα σε extreme sports και κινηματογραφική παραγωγή. Είχε συνεργαστεί με το YouTube και για επωνυμίες όπως Prada, GoPro, LG, Sony, Lexus και Suspicious Antwerp.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ