BRIT Awards 2022:Οι χειρότερες εμφανίσεις - σέξι κι' όποιος αντέξει, τριτοκλασσάτες ψευτοσελέμπριτυ & στυλ καρναβαλικό (φωτό)

Πως ντύθηκαν οι καλεσμένοι της βραδιάς; 

Τα Brit Awards 2022 επέστρεψαν στο O2 Arena του Λονδίνου, με νέες κατηγορίες, εντυπωσιακά performances και τους μεγάλους νικητές.

 

 

 

 

 

 

Μία λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε χθες, με όλα τα διάσημα όνοματα της της Βρετανικής μουσικής σκηνής να δίνουν το παρών. 

 

 

 

Oικοδεσπότης ήταν o Mo Gilligan, stand up κωμικός που έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμα βραβεία και υποψηφιότητες και sold out περιοδείες. 

 

 

Το κόκκινο χαλί των BRIT Awards ήταν γεμάτο λάμψη και σίγουρα πολλές ενδυματολογικές αστοχίες, καθώς οι διασημότητες έδωσαν δυναμικό παρών στη μεγαλύτερη βραδιά της βρετανικής μουσικής.

 

Όμως, δεν έπιασαν όλοι τη σωστή νότα όσον αφορά τις στυλιστικές τους επιλογές.

Η τραγουδίστρια Tallia Storm και η Ashley Roberts των Pussycat Doll, εμφανίστηκαν και οι δύο με ολόσωμες φόρμες, οι οποίες είχαν σκισίματα, αφήνοντας έτσι ακάλυπτα πολλά σημεία του σώματος. 

 

 

 

 

Η μουσικός Raye επέλεξε ένα πορτοκαλί shimmer φόρεμα που στο πλάι είχε cut outs, μεγάλη τάση της μόδας για φέτος. 

 

Εν τω μεταξύ, η τραγουδίστρια Griff έκανε ίσως μια όχι και τόσο κολακευτική εμφάνιση, αφού φόρεσε ένα φόρεμα που είχε ως pattern το σκάκι. Δεν αναδείκνυε όμως το καλογυμνασμένο σώμα της.

 

 

Οι άνδρες στο κόκκινο χαλί ήταν εξίσου ένοχοι όσον αφορά τα ''εγκλήματα κατά της μόδας'', με τον Leigh Francis και τους μουσικούς Meekz και Nick Gale να τραβούν τα βλέμματα για τις στυλιστικές τους επιλογές... 

Ο Leigh Francis φόρεσε ένα ασορτί κοστούμι και πουκάμισο με ριγέ μοτίβα ενώ ολοκλήρωσε το outfit με καπέλο.

 

 

Ο Βρετανός καλλιτέχνης της ραπ Meekz κράτησε ολόκληρο το πρόσωπό του κρυμμένο πίσω από μια μπαλακλάβα και γυαλιά ηλίου, τα οποία φορούσε με ένα λευκό κοστούμι.

 

 

Η Becky Hill επίσης δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το πράσινο μικροσκοπικό φόρεμα της και τα φουσκωτά μανίκια. Το φόρεμα ήταν καλυμμένο με παγιέτες και άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.

 

 

Η τραγουδοποιός Joy Crookes επέλεξε μια τολμηρή τουαλέτα με εντυπωσιακή κάπα και γυαλιστερά stilettos για την λαμπερή εκδήλωση.

 

 

Στα βρετανικά βραβεία βρέθηκαν και οι νικητές της Eurovision, Maneskin, που εμφανίστηκαν με δερμάτινα. Οι άνδρες επέλεξαν ροζ και μωβ σακάκα και η κιθαρίστρια φόρεσε μια μωβ ολόσωμη ολόσωμη φόρμα.Όλοι άλλωστε γνωρίζουμε πως το συγκρότητα είναι γνωστό για το extravagant στυλ του και τις τολμηρές εμφανίσεις του. 

 

 

 

 

Μια άκρως σέξι εμφάνιση έκανε και η το αστέρι του Strictly, η παρουσιάστρια AJ Odudu, η οποία ήταν πραγματική γαζέλα μέσα στο μικροσκοπικό φόρεμά της, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα ατελείωτα πόδια της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ