Έλενα Κρεμλίδου: «Κυκλοφορούν γυμνές μου φωτογραφίες στο διαδίκτυο - δεν είμαι εγώ στα ροζ βίντεο» - δάκρυσε on air (βίντεο)

«Ο μπαμπάς μου νομίζω θα το μάθει σήμερα»

Στο Πρωινό μίλησε η Έλενα Κρεμλίδου, για τις γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, καθώς και για 3 «ροζ βίντεο» στα οποία δεν πρωταγωνιστεί η ίδια.

Η γνωστή influencer ανέφερε πως υπάρχουν τρία τέτοια βίντεο που κυκλοφορούν με το όνομα της, που έχουν τύχει ευρείας αναπαραγωγής στο διαδίκτυο, όμως όπως είπε σε κανένα δεν εμφανίζεται η ίδια, αλλά γυναίκες με τις οποίες μοιάζει. 

Η Έλενα Κρεμλίδου είπε πως κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και κάποιες γυμνές φωτογραφίες της και πως για αυτές έχει δεχθεί ακόμη και απειλές, αναγκάζοντας την να κινηθεί νομικά. 

Όπως είπε, η ίδια στην εκπομπή του ANT1 είχε δώσει τις γυμνές φωτογραφίες της σε πρώην συντρόφους της, λέγοντας πως όταν την εκβίασαν, από ένα προφίλ – φάντασμα, να στείλει κι άλλες γυμνές φωτογραφίες της, η Έλενα Κρεμλίδου σκέφτηκε ακόμη και το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. 

Όπως είπε, ο πατέρας της μαθαίνει πιθανότατα σήμερα και μέσω της παρουσίας της στην εκπομπή «Το Πρωινό» όσα την απασχολούν το τελευταίο διάστημα, λέγοντας πάντως, εμφανώς ταραγμένη και δακρυσμένη, πως θεωρεί ότι ο πατέρας της είναι υπερήφανος για εκείνη. 

 

 

«Υπάρχουν δύο συμβάντα. Πρώτον, κυκλοφορούν τρία ροζ βίντεο στα οποία λένε ότι είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Είναι τρία διαφορετικά κορίτσια. Τα κυκλοφορούν στα sites ή μου τα στέλνουν εμένα. Όταν ξεκίνησε αυτό πήγα στη Δίωξη. Έχω ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο στέλνω σε κάθε site.

Τους λέω ότι δεν είμαι εγώ και παρακαλώ να το κατεβάσουν. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν είμαι εγώ. Αυτό ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, πριν τρία χρόνια πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού. Σε αυτό το μήνυμα μου έλεγαν “ή θα μου στείλεις άλλο υλικό, ή από αύριο θα ανέβουν οι φωτογραφίες σου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Και πρόσθεσε: «Ο μπαμπάς μου νομίζω θα το μάθει σήμερα. Πρώτη φορά το ακούει τώρα. Η μητέρα μου το ξέρει, είναι πάντα μαζί μου. Και μάλιστα χθες που το συζητήσαμε με ρώτησε μήπως σήμερα που θα το βγάλω, θα το δει περισσότερος κόσμος. Λέω “μαμά το ξέρω και δε με ενδιαφέρει αν θα το δούνε περισσότεροι”. Ήδη κυκλοφορεί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μέσα από την ιστορία μου να μη ντρέπονται οι κοπέλες επειδή εμπιστεύτηκαν κάποιον, είναι σέξι, ή θέλουν να νιώθουν καλά με το σώμα τους.

 

 

Δεν υπάρχει καμία ντροπή. Ντροπή σε αυτόν που βγάζει το βίντεο και σε αυτούς που το βλέπουν. Θα τον δω απόψε τον μπαμπά μου, που πάω Θεσσαλονίκη. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου. Δεν έχω κάτι να ντραπώ. Οι γονείς μου γνωρίζουν πως κάνω σεξ. Να ντραπώ γιατί; Γιατί επέλεξα το σεξ που κάνω να έχει σχέση με φωτογραφίσεις, βίντεο κλπ;

Είναι δικές μου επιλογές. Δεν έχω κάτι να ντραπώ. Ο μπαμπάς μου νομίζω είναι πολύ περήφανος αυτή τη στιγμή που με βλέπει. Κι ας είναι ένα ταμπού θέμα. Είναι ένας κλασικός Έλληνας μπαμπάς. Δεν ήξερε τι πέρασα. Δε φταίει αυτός» ανέφερε ακόμα, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Το βίντεο που είχε αναβάσει στο Youtube

Στο κανάλι της στο Youtube η γνωστή Influencer μίλησε για την υπόθεση με τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες, στους followers της με την ίδια να λέει χαρακτηριστικα:

«Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά… Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο.

Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα (...) Και στα τρία βίντεο που κυκλοφορούν λέγοντας ότι είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ.

Ακόμη και αν ήμουν εγώ αυτή η κοπέλα, θα έπρεπε να ντρέπομαι εγώ που κάνω κάτι που κάνουν όλοι, που κάνω κάτι προσωπικό και όχι αυτός που το έβγαλε προς τα έξω; Ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι είμαι εγώ αυτή η κοπέλα, όλοι εσείς που τα βλέπετε παίρνετε ικανοποίηση με ένα βίντεο μιας κοπέλας που δεν ήθελε να είναι στα χέρια σου αυτό το βίντεο;».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ