Γέννησε η Kylie Jenner: Γονείς για δεύτερη φορά με τον Τravis Scott - Ποιο είναι το φύλο του μωρού; (φωτό)

H ανάρτησή της στο Instagram , μέσα σε 10 ώρες απέσπασε 15 εκατ. likes! 

Η Kylie Jenner, έγινε για δεύτερη φορά μαμά καθώς έφερε στο στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Travis Scott.

Η πάμπλουτη επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα ανακοίνωσε την Κυριακή μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Το μωρό όπως ανακοίνωσε γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου, ενώ δεν αποκάλυψε το όνομά του. 

Η μικρότερη από την οικογένεια των Kardashians μοιράστηκε τα νέα με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που δείχνει το χεράκι του μωρού. Μάλιστα δίπλα έβαλε και μια μπλε καρδιά που εποβεβαιώνει το φύλο του. 

Πατέρας του παιδιού της είναι ο ράπερ Travis Scott, με τον οποίο είχε χωρίσει για ένα διάστημα, ωστόσο, οι δυο τους επανασυνδέθηκαν.To ζευγάρι έχει ακόμα μία κόρη την 4χρονη Stormi.

Η Kylie Jenner, θέλησε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είχε κάνει και με την μικρή Stormi. 

Ο Τράβις Σκοτ για το φονικό ποδοπάτημα στη συναυλία του στο Astroworld

Ο ράπερ Τράβις Σκοτ διαβεβαίωσε πως δεν γνώριζε για οποιοδήποτε πρόβλημα στη συναυλία του στο Astroworld, στο Χιούστον του Τέξας, τον Νοέμβριο του 2021, στο οποίο σκοτώθηκαν 10 άνθρωποι, όταν ποδοπατήθηκαν.

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίσθηκαν ποδοπατημένοι από το πλήθος κατά την εναρκτήρια βραδιά του μουσικού φεστιβάλ Astroworld τον Νοέμβριο του 2021 στο Χιούστον.

Το ποδοπάτημα συνέβη γύρω στις 9 ή 9:15 μ.μ., όταν το πλήθος άρχισε να συνωθείται προς το μπροστινό μέρος της σκηνής, μετέδωσε το κανάλι KHOU 11 News Houston που συνεργάζεται με το δίκτυο ABC News. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετέφερε σε νοσοκομεία 17 τραυματίες, μετέδωσε το κανάλι, προσθέτοντας ότι 11 απ' αυτούς μεταφέρθηκαν με καρδιακή ανακοπή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ