Εύη Πούμπουρας: Η Ελληνίδα πράκτορας στον Λευκό Οίκο - σωματοφύλακας των προέδρων Μπους, Κλίντον, Ομπάμα (βίντεο)

Ξεκίνησε από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και έφτασε ως πράκτορας έως το Λευκό Οίκο

Η Εύη Πούμπουρας, Ελληνίδα σωματοφύλακας των πρώην προέδρων των ΗΠΑ Μπους, πατέρα και υιού, Κλίντον και Ομπάμα, και τηλεοπτική αστέρας του ριάλιτι Spy Games, μίλησε στον ΣΚΑΪ και το ΣΚ Παρέα για το επικίνδυνο επάγγελμα που ακολούθησε.

Γεννημένη στο Κουίνς από Έλληνες γονείς, ξεκίνησε από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και έφτασε ως πράκτορας έως το Λευκό Οίκο. «Πάντοτε ήθελα να υπηρετήσω, να προσφέρω κάτι ανώτερο, να βοηθήσω. Μιλάω πέντε γλώσσες. Η εκπαίδευση είναι δύσκολη, αν δεν μπορούσες σε κόβανε» ξεκαθάρισε μιλώντας στα ελληνικά η ομογενής «σιδηρά κυρία». 

«Οι γονείς μου βάλανε μέσα μου ότι είμαι Ελληνίδα και τι έχουν κάνουν οι Έλληνες, ότι προέρχομαι από ένα δυνατό λαό και από ήρωες» δήλωσε στην Κορίνα Γεωργίου. 

«Δε φοβόμουν για τον εαυτό μου, για τη ζωή μου, αλλά για τη ζωή των άλλων, γιατί ένιωθα την ευθύνη» επισήμανε.

 

 

«Όταν ο πρόεδρος Mπους ο πατέρας επισκέφθηκε την Ελλάδα με τα εγγόνια του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εγώ είχα πάει ένα μήνα πριν… Πραγματική προστασία δεν είναι αυτό που βλέπεις, είναι αυτό που δε βλέπεις» υπογράμμισε. 

«Δεν υπήρχε σταθερή μέρα… Μια ημέρα έκανα έρευνα, μια μέρα σύλληψη, κάθε μέρα άλλαζε (το καθήκον)» σημείωσε. 

 

 

Ερωτηθείσα εάν μια γυναίκα με έχει την «πολυτέλεια» να γίνει μητέρα, η απάντηση της είναι αφοπλιστική: «γίνονται όλα, ίσως όχι την ίδια στιγμή. Πιστεύω όταν κάτι το θέλεις και το αγαπάς, το θέμα είναι να το αγαπάς, και τα άτομα που μπαίνουν σε αυτή τη δουλειά την αγαπούν, είναι κάτι βαθύ δεν είναι δουλειά, είναι η ζωή σου. Όλα τα βρίσκεις...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ