Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έχουν βγάλει όπλο σε μπαρ - έπινα 3 ποτά & έπαιρνα τη μηχανή, λέω δόξα τω Θεώ που γλίτωσα» (βίντεο)

Όσα είπε ο αγαπημένος ηθοποιός στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4», σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Μου έβγαλε όπλο σε μπαρ τη νύχτα επειδή τσακωθήκαμε. Κάποιος πήγε να πειράξει την κοπέλα ενός φίλου μου και πήγε να γίνει φασαρία. Κάποια στιγμή, κάποιος από άλλη παρέα έρχεται και όπως πάω να τον σπρώξω, πιάνω πάνω του και βλέπω ότι έχει όπλο. Μου είπε πάρε την παρέα σου και φύγετε. Επειδή έχω μεγαλώσει στο κέντρο, σε rock club και τέτοια ξέρεις», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός. 

 

 

«Κάθε μέρα λέω Δόξα τω Θεώ που κατάφερα και γλίτωσα. Να και τώρα ο Πάνος Νάτσης το παιδί με τη μηχανή μόλις 31 ετών. Θέλω να πω ότι έχω κάνει στην ηλικία αυτή 25 μέχρι 35, να έχω πιει τρία ποτά και να πάρω τη μηχανή. Δεν έχεις τα ίδια αντανακλαστικά», ανέφερε επίσης.

 

 

«Έχει τρομερές ανατροπές. Ο κόσμος θα δει κάτι που ξεκινά από κάπου και πηγαίνει κάπου αλλού, χάνεται αλλά πάντα μέσα από κάποια ανατροπή και με πολύ σασπένς» τόνισε για τη νέα σειρά «Ο όρκος».

 

 

«Υπάρχει όμως και ένα κοινωνικό μήνυμα γιατί ο πρωταγωνιστής γίνεται γιατρός του δρόμου, καθώς έχει ανακαλύψει κάτι στον θάνατο της γυναίκας και της κόρης του. Κάποιος άλλος έπαιξε ρόλο σε αυτό…» πρόσθεσε.

 

 

Να σημειωθεί ότι «Ο όρκος», ένα συγκλονιστικό σύγχρονο υπαρξιακό δράμα αξιών με αστυνομική πλοκή, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022, στις 20:00.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ