Τα stylish outfits της βασίλισσας Ματθίλδης του Βελγίου: Η επίσημη επίσκεψη στο Ομάν (φωτό & βίντεο)

Όλα τα σύνολα που φόρεσε η κομψή royal

Επίσημη επίσκεψη στο Ομάν πραγματοποίησε ο βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου και η βασίλισσα Ματθίλδη που εντυπωσιάσε με τα outfits της.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έχει γίνει στην σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο Instagram το ζεύγος ταξίδεψε στα Ηωμένα Αραβικά Εμιράτα για να παρευρεθεί μεταξύ άλλων στην ημέρα του Βελγίου στην Expo 2020 Dubai.


Κατά την άφιξή τους στο Ομάν τους υποδέχτηκαν την Τετάρτη ο διάδοχος του Ομάν, πρίγκιπας Theyazin bin Haitham, ο Υπουργός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, και ο γιος του σουλτάνου Haitham.

Για την επίσκεψή τους στο Μουσκάτ η royal επέλεξε ένα μίντι φόρεμα Johanna Ortiz σε πορτοκαλί και γαλάζιους τόνους, το οποίο συνδύασε με κόκκινες γόβες. Η Ortiz είναι μια Κολομβιανή σχεδιάστρια, γνωστή για τη χρήση ζωντανών χρωμάτων και μοτίβων, σύμφωνα με το thenationalnews.com.

Την Πέμπτη, την πρώτη τους ολόκληρη μέρα στο Ομάν, η βασίλισσα Ματθίλδη εμφανίστηκε με ένα ταφτά φόρεμα Maison Natan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lilibetshandbag2

Μετά την επίσκεψή τους σε μια εγκατάσταση παραγωγής υδρογόνου στην πόλη Duqm, οι βασιλιάδες επισκέφτηκαν το Μεγάλο Τζαμί του Σουλτάνου Qaboos στο Μουσκάτ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royals_worldwide

Η βασίλισσα Ματθίλδη φόρεσε μια κόκκινη μαντίλα και ένα κόκκινο και μωβ φόρεματης Ινδής σχεδιάστριας Anita Dongre, συνδυασμένο με μια τσάντα Armani clutch και σκουλαρίκια Percossi Papi.

Την Παρασκευή το βασιλικό ζέυγος παρευρέθηκε στα επίσημα εγκαίνια του λιμανιού του Duqm, με την royal να επιλέγει ένα σετ από το Maison Natan. Ήταν ένα λινό τοπ και ασορτί παντελόνι σε μπροντό και λευκούς τόνους. όπως πάντα φρόντισε να έχει ασορτί μάσκες με τα outfits της!

Μετά την τριήμερη επίσκεψή τους στο Ομάν, ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη ταξιδεύουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου θα επισκεφθούν την Expo 2020 Dubai σήμερα Σάββατο για τους εορτασμούς της ημέρας της χώρας του Βελγίου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ