Σίσσυ Χρηστίδου: «Αντίο μαμά μου, δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα ζήσαμε» (φωτό & βίντεο)

Συγκινεί η ανάρτησή της

Μια ιδιαίτερη, δύσκολη ημέρα είναι η σημερινή για την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» με την Σίσσυ Χρηστίδου να απουσιάζει από το πλατό καθώς «έχασε» την αγαπημένη της μητέρα, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Κατά την έναρξη της εκπομπής ο Παύλος Σταματόπουλος είπε: «Σήμερα είναι μια αρκετά δύσκολη μέρα. Όσοι παρακολουθείτε τη Σίσσυ στα social media έχετε καταλάβει γιατί απουσιάζει από την εκπομπή. Έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα και δεν μπορεί να είναι στη θέση της αν και είναι φοβερή επαγγελματίας.

Θα την αφήσουμε να θρηνήσει, να αποχαιρετήσει τη μητέρα της και σε λίγες μέρες θα είναι πάλι εδώ. Η αγάπη μας, τα συλλυπητήριά μας, η αγκαλιά μας θα είναι μαζί της και μιλάω και εκ μέρους των παιδιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλείς πάντα φίλους για βοήθεια».

Η Σίσσυ Χρηστίδου από πλευράς της δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε με την μαμά της, με την οποία και μοιάζει πολύ.

Φωτογραφίες: Instagram

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια…

Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο..

Αντίο μαμά μου.. Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου…

Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου.. Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία.

Καλή αντάμωση…

Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ.. Σ´αγαπώ.. ?? ~ 04-02-2022» έγραψε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ