Ο Νίκος Αλιάγας στο γαλλικό Gala με την μαμά του Χαρούλα - Αγαπιόμαστε με τον γιο μου, ποτέ δεν είχε φουσκωμένα μυαλά

H μητέρα του, μίλησε επίσης και για την επέμβαση που έκανε, όταν ήταν μωράκι. 

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκινητικό από την αγάπη μιας μητέρας», έτσι αρχίζει το αφιέρωμα του γαλλικού περιοδικού Gala, στην μητέρα του Νίκου Αλιάγα. 

Στις 9 Φεβρουαρίου, ο Νίκος Αλιάγας θα εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ Nikos en vrai, à l'ombre des lumières (Ο Νίκος στην πραγματική ζωή, στη σκιά των φώτων) που θα μεταδοθεί από το TMC στις 21:00.

Για το Gala, η μητέρα του, Χαρούλα, θυμήθηκε μια δύσκολη στιγμή για τον γιο της: την επέμβαση για την δυσπλασία του σε ηλικία τριών μόλις εβδομάδων.

Πίσω από κάθε άνδρα κρύβεται μια γυναίκα. Στη σκιά του Νίκου Αλιάγα βρίσκεται η τρυφερή μητέρα του Χαρούλα. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο παρουσιαστής πάντα στηριζόταν στην μητέρα του. Αγαπημένη γιαγιά των δύο παιδιών του, Αγάθης και Ανδρέα, η Χαρούλα έγινε ο σύνδεσμος της οικογένειας. «Γνωρίζω καλά το γιό μου. Ίσως σας φανεί υπερβολικό, αλλά γνωρίζω τι σκέφτεται πριν το πει, καταλαβαίνω αν είναι χαρούμενος ή στρεσαρισμένος. Μια μητέρα νιώθει αυτά τα πράγματα», δηλώνει η μητέρα του Νίκου Αλιάγα στο Gala.

Έτσι τον περιγράφει η μητέρα του. Πρόσθεσε μάλιστα ότι "έκανε τα πάντα για να μας ευχαριστήσει", λέει στο Gala.

Σε ηλικία τριών εβδομάδων, "λόγω σοβαρής δυσμορφίας του πεπτικού του συστήματος", ο διάσημος παρουσιαστής έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση. Έμεινε στο νοσοκομείο για τρεις μήνες πριν επιστρέψει στο σπίτι του. Ένα οδυνηρό γεγονός για την οικογένεια, αλλά ακόμη περισσότερο για τον ίδιο.

"Υπέφερε πολύ. Για πολύ καιρό", εκμυστηρεύεται με συγκίνηση. Εξαιτίας αυτού του προβλήματος υγείας, "μελαγχολώ", αλλά ο Νίκος Αλιάγας είναι μια δύναμη της φύσης, "πάντα μου έδειχνε ότι ήταν δυνατός". 

Αυτό που κάποιοι ορίζουν σαν μητρικό ένστικτο, η Χαρούλα Αλιάγα το αποκαλεί αγάπη. «Δεν ξέρω αν έχουμε χημεία, αλλά σίγουρα αγαπιόμαστε. Είναι τόσο απλό», δηλώνει στο γαλλικό περιοδικό. «Ποτέ δεν θα κάνει κάτι που θα με σοκάρει», λέει και προσθέτει, ότι ο διάσημος δημοσιογράφος και παρουσιαστής «ποτέ δεν είχε φουσκωμένα μυαλά».

Ας σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, οι γονείς του έφυγαν από τη Σταμνά Μεσολογγίου με μια βαλίτσα στο χέρι για την Γαλλία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ