38 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Φεβρουάριο 2022 - Γαλλικό, rainbow nails, Αγίου Βαλεντίνου (φωτό)

Υπέροχες ιδέες για τέλειο μανικούρ την ημέρα των ερωτευμένων... 

Ο Φεβρουάριος έφτασε και όπως συμβαίνει κάθε μήνα, τον υποδεχόμαστε με μια ολοκαίνουργια συλλογή από προτάσεις με υπέροχα σχέδια νυχιών!

Είτε σου αρέσουν τα περίτεχνα σχέδια στα νύχια που τραβούν αμέσως την προσοχή πάνω τους και κερδίζουν τις εντυπώσεις, είτε προτιμάς ένα πιο διακριτικό μανικιούρ, στη συνέχεια θα βρεις κάτι που ταιριάζει σίγουρα στο γούστο σου.

Και βέβαια μην ξεχνάμε πώς ο Φεβρουάριος φέρνει μαζί του και τη γιορτή των ερωτευμένων! Γι’ αυτό λοιπόν θα δεις και ένα μικρό δείγμα με νύχια ιδανικά για του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ θα ακολουθήσει σύντομα και ένα ολόκληρο αφιέρωμα με ιδέες για Valentine’s nails.

Διακριτικά και μίνιμαλ σχέδια νυχιών για το Φεβρουάριο

Ποιος είπε πως ένα διακριτικό σχέδιο νυχιών δεν μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακό με τα υπόλοιπα; Απόδειξη αποτελούν οι παραπάνω φωτογραφίες!

Είτε λοιπόν μιλάμε για ένα ανανεωμένο γαλλικό, είτε για ένα διακριτικό αφηρημένο σχέδιο, το αποτέλεσμα δεν θα σε απογοητεύσει. Και τα δύο άλλωστε είναι πολύ μεγάλες τάσεις αυτή την εποχή στα νύχια. Μπορείς ακόμη και να τις συνδυάσεις στο ίδιο μανικιούρ!

Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις τα rainbow nails, δηλαδή κάθε νύχι βαμμένο σε διαφορετική απόχρωση του ίδιου χρώματος, επιλέγοντας τα πιο trendy και chic βερνίκια νυχιών.

Πέρα από το κλασικό λευκό, μαύρο και τις nude αποχρώσεις, το καφέ και το σκούρο μπλε (navy) είναι δύο top επιλογές για το φετινό χειμώνα.

Περίτεχνα nail art που κερδίζουν τις εντυπώσεις

Όταν μιλάμε για περίτεχνα σχέδια στα νύχια, δεν υπάρχει κανένα όριο στη φαντασία και όλα εξαρτώνται από τις ικανότητες της μανικιουρίστ σου. Το θέμα είναι τι να πρωτοδιαλέξεις…

Τα animal prints σχέδια στα νύχια έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό έντονη την παρουσία τους στο Instagram αρκετών διάσημων nail artists και είναι ομολογουμένως εντυπωσιακά!

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως τα abstract και swirl nails, τα χειμωνιάτικα floral σχέδια νυχιών, αλλά και ο συνδυασμός πολλών εξ αυτών των τάσεων σε ένα μανικιούρ.

Ιδέες για μανικιούρ του Αγίου Βαλεντίνου που θα… ερωτευθείς

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αναμφίβολα είναι μια ξεχωριστή ημέρα μέσα στο Φεβρουάριο. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ερωτευμένη ή αν θα γιορτάσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο, υπάρχουν πολλά σχέδια νυχιών που ταιριάζουν στην περίσταση αλλά μπορούν να φορεθούν και στην καθημερινότητα.

Σίγουρα τα κόκκινα νύχια είναι η πρώτη επιλογή που σου έρχεται στο μυαλό, όμως υπάρχουν κι άλλα. Ένα γαλλικό μανικιούρ με μια διακριτική καρδούλα για παράδειγμα, ή ακόμη και σε άβαφα νύχια.

Ακόμη και τα απλά παιχνιδιάρικα ροζ νύχια ή ένα λίγο πιο μυστηριώδες και σαγηνευτικό μαύρο σχέδιο νυχιών, είναι υπέροχες επιλογές για τη γιορτή των ερωτευμένων. Ο καθένας μας άλλωστε το ζει με το δικό του τρόπο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ