Η Rihanna καμαρώνει πια για την κοιλιά της - Aνέβασε στο δικό του λογαριασμό την φωτό της περηφάνιας της

Έχει την πιο όμροφη κοιλίτσα! 

Με καμάρι και αφήνοντας όλον τον κόσμο με το στόμα ανοικτό η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Rihanna ανακοίνωσε την Δευτέρα 31/1 πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της και ράπερ, ASAP Rocky

Να σημειώσουμε πως η 33χρονη αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στη Νέα Υόρκη. Μαζί με τον πατέρα του παιδιού της και πιασμένοι χέρι-χέρι βγήκαν στον δρόμο να περπατήσουν με την Ριάνα να δείχνει στο πλήθος την φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

 

 

 

 

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο γνωστός ράπερ τη φιλά τρυφερά στο μέτωπο.  Όπως θα δείτε φοράει ένα τζιν παντελόνι και ένα ροζ μακρύ μπουφάν το οποίο άφησε ανοιχτό στο μέρος της κοιλιάς, με πολλά κοσμήματα να κρέμονται πάνω σε αυτήν . 

 

 

 

 

Οι δυο τους φαίνεται πως διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, ενώ σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι δεν έμεινε για πολύ έξω, αφού μετά την παρουσία των φωτογράφων, σε συνδυασμό και με τις χαμηλές θερμοκρασίες, επέστρεψε στο διαμέρισμά του.

 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως δεν γνωρίζουμε αν το μωράκι είναι αγόρι ή κορίτσι. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικούς μήνες, ο ASAP Rocky είχε αναφερθεί στη Ριάνα, χαρακτηρίζοντάς την ως τον έρωτα της ζωής του. Την ίδια ώρα, εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει οικογένεια, δηλώνοντας ότι θα γίνει ένας υπέροχος μπαμπάς.

Τις φωτογραφίες ανήρτησε σήμερα στο Instagram ο φωτογράφος Μάιλς Ντιγκς, που ειδικεύεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα διασήμων.

Η γνωριμία της με τον ράπερ

Η σχέση τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ξεκίνησε πριν ένα χρόνο, αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel.

Οι φήμες περί σχέσης των δύο τραγουδιστών είχαν ξεκινήσει για πρώτη φορά το 2013, όταν ο ράπερ είχε συμμετάσχει στην περιοδεία της Ριάνα 'Diamonds World Tour', ενώ είχαν συνεργαστεί και στο βίντεο κλιπ του ράπερ για το τραγούδι 'Fashion Killa'.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, o διάσημος 33xρονος ράπερ Asap Rocky εξέφρασε την ευγνωμοσύνη, που νιώθει για την σύντροφό του, Ριάνα, με αφορμή την πρεμιέρα του νέου του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Stockholm Syndrome».

Όπως αναφέρει, η τραγουδίστρια τον βοήθησε πάρα πολύ στο νέο του εγχείρημα και ήταν εκείνη, μάλιστα, που τον στήριξε να πει όλη την αλήθεια για την ιστορία της ζωής του, καθώς και για την περίοδο φυλάκισής του στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, μετά από μία διαμάχη που είχε με δύο άνδρες σε δρόμο της πόλης το 2019 αναφέρει το revolt tv

 

 

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις αυτή την υποστήριξη και στην πραγματική σου ζωή, δεν αρκεί μόνο ο θαυμασμός για την δουλειά σου. Είναι καταπληκτικό πραγματικά και είμαι ειλικρινά ευλογημένος».

Η πρώτη φωτογραφία της Rihanna στο Instagram 

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, ήρθε και η πρώτη φωτογραφία με την αρκετά, φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

Η γοητευτική καλλιτέχνις δημοσίευσε μια φωτογραφία στο μπάνιο του σπιτιού της, όπου έχει σηκώσει την μπλούζα της και με υπερηφάνεια δείχνει το θαύμα της. 

Μάλιστα, σε λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία η Ριάνα υπενθυμίζει ότι ξεκίνησε στις ΗΠΑ o Black History Month, ο μήνας αφιερωμένος σε όλους τους μαύρους.

Όπως ήταν φυσικό το post συγκέντρωσε 12 εκατ. likes σε μόλις λίγες ώρες, με τα σχόλια να παίρνουν φωτιά από τις ευχές!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ