Αλέξανδρος Λάμπι: Kατερρευσε μπροστά στα μάτια της μητέρας του, ο ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης - Ο θάνατος μέσα στο γήπεδο

Δραματικές στιγμές στο γήπεδο! 

Ενας νεαρός ποδοσφαιριστής 22 ετών έφυγε από τη ζωή χθες, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ηλιούπολης με την Ερμιονίδα για το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.

Ο Αλέξανδρος Λάμπι κατέρρευσε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ενώ πήγαινε να εκτελέσει ένα πλάγιο, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία επαφή με αντίπαλο ή συμπαίκτη.

 

 

Οι γιατροί έσπευσαν δίπλα του και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, κάνοντας και χρήση απινιδωτή, ενώ μετά από περίπου 15 λεπτά έφτασε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

 

 

Δυστυχώς, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΓΣ Ηλιούπολης.

Η μοίρα στάθηκε σκληρή για τον 22χρονο, αλλά και για τη μητέρα του, η οποία ήταν ανάμεσα στους θεατές στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει τον αγώνα και μαζί τον γιο της που είχε επιλεγεί στην αρχική ενδεκάδα της Ηλιούπολης από τον προπονητή Βαγγέλη Χαντέ.

 

 

 

 

"Aλέκο μας, φίλε μας, αδερφέ μας, έφυγες τόσο άδικα. Όλη η ομάδα, όλη η πόλη θρηνεί σήμερα. Δεν βγαίνουν τα λόγια... μόνο ενας αβάσταχτος πόνος και ένας κόμπος στο στομάχι. Καλό ταξίδι Αλεκάρα...". γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook o ΓΣ Ηλιούπολης.

1

Δήμαρχος Ηλιούπολης: "Αβάσταχτος ο πόνος όλων μας"

''Αβάσταχτος ο πόνος όλων μας, όλης της Ηλιούπολης για το χαμό του Αλέξανδρου Λάμπι, του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, που κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ερμιονίδα, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

 

 

Παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Συμπάσχουμε με την οικογένειά του.''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ