Ο Στ. Κραουνάκης για τον έρωτα: «Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για να έρθει το ξημέρωμα & να πιάσω το θέμα μου με εραστή» (βίντεο)

Μίλησε για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, για το θεό αλλά και για το τι έχει κάνει για τον έρωτα

Καλεσμένος στο «Mega Stories» ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μίλησε για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, για το θεό αλλά και για το τι έχει κάνει για τον έρωτα.

Ειδικότερα για την Πρωτοψάλτη, δήλωσε πως ταίριαξε πιο πολύ από όλους με τα τραγούδια του και θέλησε να την ευχαριστήσει με όσα έχουν γίνει.

«Δεν το συζητώ. Και πρέπει να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, μετά από τόσα στραβά που έχουν γίνει. Σαν πολύ γενναίος στρατιώτης, η Άλκηστις έκανε το ρεπερτόριό μας πανελλήνιο και παγκόσμιο» ανέφερε.

Οσο για το αν έχει πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα ο συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής, παραγωγός και συγγραφέας αποκάλυψε πώς έχει ερωτευτεί τρεις φορές, εκτιμώντας ότι είναι λογικός αριθμός για την ηλικία των 67, που είναι.

 «Όχι στα πατώματα, έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι, για να έρθει το ξημέρωμα και να πιάσω το θέμα μου με τον εραστή να βγαίνουνε μαζί» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον θεό και την πίστη σχολίασε: «Ο ωραίος γελαστερός Θεός, ο χοχοχο, που τον έχω φάει (δείχνοντας την κοιλιά του), είναι εδώ. Σε αυτή την αναφορά λοιπόν, εγώ είμαι καθαρός και πιστός και από κει και πέρα έχω φτιάξει τον θίασο των αγίων μου. Το πρωί έχει πάρα πολλή πλάκα γιατί θα σηκωθώ, θα χαιρετήσω τα πνεύματα του σπιτιού».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ