Μανώλης Κονταρός «Η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ ωραία γυναίκα, όποιος άνδρας κοιμάται δίπλα της… δεν κοιμάται πολύ» (βίντεο)

Τι είπε για την σχέση της τραγουδίστριας με τον Βασίλη Μπισμπίκη;

Ο Μανώλης Κονταρός σε μια εκ βαθέων συνέντευξη μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή, για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή, για τα μέτρα στα μαγαζιά και σημείωσε πως οι αληθινοί άντρες κλαίνε.

«Μετά το ατύχημα δεν μου είναι τίποτα εύκολο. Έχω κινητικά προβλήματα, αλλά αυτό που μου λείπει πολύ είναι ο χορός, λάτρευα τον χορό. Δεν υπάρχει για μένα αυτός που ευθύνεται για το σοβαρό μου ατύχημα, τον αγνοώ.

Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο και μετά από κάποια χρόνια τον πήρα εγώ. Όταν του είπα ποιος είμαι, τα έχασε. Του είπα “δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι ζημιά έχεις κάνει σε έναν άνθρωπο με τέσσερα παιδιά”. Οι αληθινοί άντρες βεβαίως και κλαίνε» είπε στο Love It ο τραγουδιστής.

Όσο για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη ανέφερε: «Η Δέσποινα Βανδή είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, άρα όποιος άνδρας κοιμάται δίπλα της, σίγουρα… δεν κοιμάται πολύ.

Και οι δυο είναι αξιόλογοι καλλιτέχνες και φίλοι μου. Ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαι κουμπάρος στη Βανδή με τον Μπισμπίκη. Είμαστε καλοί φίλοι. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα το μάθετε…».

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες ο τραγουδιστής είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στην οποία τον είδαμε να ποζάρει με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό, τους οποίους είχε αποκαλέσει στο Post του «κουμπαράκια μου».

Το ζευγάρι δημοσίευσε δε, πριν λίγες ημέρες και την πρώτη του κοινή φωτογραφία στο Instagram.  Η Δέσποινα Βανδή είχε δώσει στο παρών στην πρεμιέρα του αγαπημένου της στον Τεχνοχώρο Cartel και στην παράσταση «Κόκκινα Φανάρια».

Και λίγο αργότερα ήρθε και η selfie! Στην κοινή φωτογραφία που ανέβασαν και οι δύο στα stories   στο Instagram τους είδαμε να ποζάρουν αγκαλιά ενώ στην εικόνα έγραφε «My Love» (αγάπη μου).

Και αν κρίνουμε από τις τελευταίες κοινές τους φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας - επίσης από τον Τχνοχώρο Cartel - οι δυο τους δεν κρύβουν πια σε καμια περίπτωση τον έρωτά τους αφού δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φακό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ