Θρήνος για την 17χρονη τρίδυμη Ελένη που «έσβησε» στην άσφαλτο – πώς την αποχαιρέτησαν τα δύο αδέλφια της (φωτό & βίντεο)

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της μαθήτριας

Θρήνος στη κηδεία της 17χρονης Ελένης Βεσκούση που σκοτώθηκε σε τροχαίο,  όταν το ΙΧ αυτοκίνητο βγήκε από την Κάτω Αχαΐα και συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο επί της Πατρών Πύργου, στο ρεύμα προς Πάτρα, φορτηγό.

Γέμισαν κόσμο το μεσημέρι της Κυριακής 30/01/2022, τα Βεσκουκέικα, έξω από την Κάτω Αχαΐα. Οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα, ο πόνος ξεχείλιζε, τα πάντα ήταν σιωπηλά! Μόνο η φωνή του Κωνσταντίνου Βεσκούκη, «έσκιζε» τον αέρα και ράγιζε τις καρδιές των εκατοντάδων που στέκονταν αμίλητοι έξω από το σπίτι του.

Η γυναίκα του στο νοσοκομείο, τραυματισμένη από το τροχαίο, η κόρη του σε λευκό φέρετρο, και εκείνος απαρηγόρητος να φωνάζει το όνομά της: Ελένη!

Photo: pelop.gr

Όπως αναφέρει το pelop.gr κοίταζε συνεχώς το πρόσωπό της, Στο πλάι του και τα δύο μικρότερα δίδυμα παιδιά του, ο Ανδρέας και ο Αλέξανδρος. 

Πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα

Το φανάρι στην διασταύρωση της Αχαγιάς δεν λειτουργούσε το μεσημέρι του Σαββάτου. Αναβόσβηνε ένα «πορτοκαλί». Η Αγγελική Βεσκούκη, νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαΐας, οδηγούσε και επιχείρησε να στρίψει αριστερά (ερχόταν από Πάτρα) για να ανέβει προς το γήπεδο και να κατευθυνθεί στα Βεσκουκέικα. Το φορτηγό ερχόταν από Πύργο. Χτύπησε το μικρό αυτοκίνητο της οικογένειας στην πόρτα της συνοδηγού. Εκεί που καθόταν η Ελένη.

 

Η 17χρονη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Προσπαθούσε να πιάσει το πρόσωπό της. μός. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπως και η μητέρα της. Ηταν όμως αργά για εκείνη. Η 17χρονη «έφυγε».

Photo: pelop.gr

Ηταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το φορτηγό κατέληξε σε παρακείμενη μάντρα αυτοκινήτων. Αφού πρώτα ξήλωσε το προστατευτικό κιγκλίδωμα της εθνικής οδού.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΥΤ. ΑΧΑΪΑΣ – ΣΥΛΛΗΠΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΒΕΣΚΟΥΚΗ

«Μπορεί τα συλλυπητήρια να μην φέρουν άνεση και οι προσευχές να μην ανακουφίσουν τον πόνο για αυτή την απώλεια, καθώς οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν όσα νιώθει κανείς απέναντι στην απώλεια ενός αγγέλου.

Η Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐας σας προσφέρει τις σκέψεις, τις προσευχές και τις ευχές της σε αυτή τη στιγμή του σκοταδιού στη ζωή σας καθώς δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε πόσο λυπόμαστε για την απώλειά σας.

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας. Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐας»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ