Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για την δολοφονία του 19χρονου - Σε συνολικά 5 άτομα η φονική επίθεση (βίντεο)

Σε συνολικά πέντε νεαρούς φαίνεται πως έγινε η δολοφονική επίθεση κατά την οποία έπεσε νεκρός ένας 19χρονος ενώ άλλοι δύο διακομίστηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σε συνολικά πέντε νεαρούς φαίνεται πως έγινε η δολοφονική επίθεση κατά την οποία έπεσε νεκρός ένας 19χρονος ενώ άλλοι δύο διακομίστηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα, εκτός από την εμπλοκή των τριών νεαρών, ακόμα δύο που κινούνταν πεζοί επί της οδού Θ. Γαζή κοντά στο γήπεδο του Άρη, φαίνεται πως κατάφεραν να ξεφύγουν τη τελευταία στιγμή.

 

 

Οι δράστες της επίθεσης οι οποίοι επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα φαίνεται να ρώτησαν για τις οπαδικές προτιμήσεις των νεαρών πριν τους επιτεθούν αναφέρει το grtimes.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι άκουσαν φωνές και βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συνέβη, καλώντας την Άμεση Δράση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν τα θύματα φορούσαν διακριτικά ομάδας, ενώ αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, μέσα από καταθέσεις περιοίκων και υλικό από κάμερες ασφαλείας, επιχειρούν να συγκεντρώσουν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός, δύο τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι - Οπαδικές διαφορές πιθανόν το κίνητρο

 

Στο μεταξύ, από τους 15 προσαχθέντες οι 14 αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ένας συνελήφθη διότι στην κατοχή του βρέθηκε ναυτικός πυρσός, αλλά δεν προέκυψε εμπλοκή του στο αιματηρό επεισόδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ:

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (01-02-2022) στην περιοχή Χαριλάου σε υπαίθριο χώρο, έπειτα από επίθεση άγνωστων ατόμων τραυματίστηκε θανάσιμα 19χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ομάδα ατόμων προσέγγισε παρέα νεαρών και έπειτα από ερώτηση σχετικά με την αθλητική ομάδα που υποστηρίζουν, εξαπέλυσαν εναντίον τους επίθεση με αιχμηρά αντικείμενα και θλώντα όργανα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 19χρονο και δύο (2) ακόμη άτομα και τους μετέφεραν σε νοσοκομείο της πόλης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του πρώτου.

Πραγματοποιήθηκαν δεκαπέντε (15) προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων ένας 27χρονος ημεδαπός συνελήφθη για κατοχή ναυτικού πυρσού.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Μαρτυρία-σοκ για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Σε λίμνη αίματος ο 19χρονος

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 

Όπως περιγράφει στον δημοσιογράφο Στράτο Λούβαρη κάτοικος και καταστηματάρχης στην περιοχή, η οποία μένει λίγα μέτρα από το σημείο που έγινε το συμβάν, όλα έγιναν περίπου στις 12.00. “Είδα από το μπαλκόνι μου τα παιδιά που ήταν μαχαιρωμένα ενώ στο σημείο ήρθαν πολλά περιπολικά της αστυνομίας, ασθενοφόρα και κόσμος”. Μάλιστα, η ΕΛΑΣ αμέσως της ζήτησε να ανοίξει το κατάστημα που διατηρεί προκειμένου να τους δώσει το υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Η ίδια περιγράφει μια σοκαριστική εικόνα με το ένα το παιδί να βρίσκεται μέσα σε λίμνη αίματος. “Ένα παιδί ήταν ξαπλωμένο κάτω και γύρω του είχε πάρα πολλά αίματα. Ήρθαν δύο ασθενοφόρα μετά που πήραν τα δύο παιδιά“, περιγράφει. Το περιστατικό σημειώθηκε οδό Θεοδώρου Γαζή, ενώ υπάρχουν αναφορές από κατοίκους ότι τα παιδιά κατοικούν στην περιοχή της Χαριλάου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ