Δάφνη Λαμπρόγιαννη: ''Δεν μπορώ την επιφάνεια καθόλου - Είμαι μοναχική & αυτό από ένα σημείο & μετά είναι δυσλειτουργικό (βίντεο)

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε χθες η ηθοποιός! 

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε χθες(31/1) η ηθοποιός η Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Η γνωστή σε όλους ''Αννέτα Μπεζεντάκου'' από την σειρά ''Είσαι το Ταίρι μου'' μίλησε για την ζωή της, για το τραγούδι, το θέατρο, την μοναξιά της. 

«Τραγουδούσα. Είχαμε ένα συγκρότημα με κάτι φίλες παλιά. Έφευγα από το θέατρο και πηγαίναμε τραγουδούσαμε σε μικρά μαγαζάκια. Μου άρεσε που το έκανα αυτό. Αποφάσισα όμως να κάνω ένα πράγμα και να το κάνω καλά και επέλεξα την υποκριτική. Τραγουδούσα μετά μόνο στο θέατρο.

Δεν ήθελαν να γίνω ποτέ επαγγελματίας τραγουδίστρια», είπε αρχικά για την αγάπη της στο τραγούδι.

Σε σχέση με τους ανθρώπους και το πώς τη βλέπουν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είπε: «Μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές και σε σχέσεις διαπροσωπικές μου που έχουν περάσει χρόνια, διακρίνω ακόμη ότι δεν μπορεί να ξεχάσει ο άλλος ότι βλέπει την τάδε. Και αυτό το πράγμα σε απομακρύνει από αυτό που εγώ πραγματικά έχω ανάγκη που είναι η αληθινή επικοινωνία. Δεν μπορώ την επιφάνεια καθόλου με χαλάει, οπότε είναι το κόκκινο πανί γα εμένα».

Η συνεργασία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο θέατρο

Φέτος, πρωταγωνιστεί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην θεατρική παράσταση «Sexy Laundry», στο Θέατρο «Κάππα». Πρόκειται για ένα έργο που έχει να κάνει με τη σχέση ενός ζευγαριού, που έχει απομακρυνθεί. Τι ανέφερε για τη συνεργασία τους;

«Με τον Σπύρο έχουμε κοινούς κώδικες σχετικά με το πώς μπορεί να είναι η υποκριτική. Οπότε γρήγορα δέσαμε στη σκηνή, παρότι δεν γνωριζόμασταν πριν», σημείωσε και συμπλήρωσε:

 

 

«Το έργο είναι κατά βάση κωμωδία αλλά έχει πολλές πλευρές και πολλά συγκινητικά κομμάτια».

«Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί με τον Σπύρο. Έχουμε μια ανταποδοτική τρυφερότητα και είναι περίφημο αυτό», παραδέχτηκε.

«Μας βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο. Έχουμε πάει εκεί για ένα Σαββατοκύριακο, με προτροπή δική μου. Εκεί το ζευγάρι προσπαθεί να έρθει και πάλι κοντά και να βρει ο ένας τον άλλον», τόνισε για την πλοκή του έργου.

Είναι μοναχικός άνθρωπος

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι μοναχική. «Είμαι μοναχική και αυτό από ένα σημείο και μετά είναι δυσλειτουργικό. Όσο περνάνε τα χρόνια δυσκολεύεσαι όλο και περισσότερο να συνομιλήσεις με τους άλλους», ανέφερε.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν της αρέσει όταν οι άνθρωποι πουλάνε δημοσιότητα. «Ζορίζομαι με τον δικό μου χαρακτήρα. Κάποιοι βλέπουν τη δημόσια εικόνα σου και αποφασίζουν τι είσαι. Αυτό αμέσως σε βάζει σε ένα πλαίσιο και αγωνίζεσαι να βγεις από αυτό».

Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν θα έδινε συνεντεύξεις αν ήταν στο χέρι της.

«Νομίζω ναι. Δεν θα έδινα συνεντεύξεις. Κάνω αυτή τη δουλεία και παίζω γιατί ελπίζω ότι θα επικοινωνήσω αυτό που κάνω. Τώρα αν πρέπει να το εξηγήσω με λόγια, μου είναι δύσκολο. Ο κόσμος είναι πιο ευαίσθητος από όσο νομίζω. Θεωρώ ότι θα καταλάβει αλλά αυτό δεν ισχύει», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ