Η Έλενα Παπαρίζου έγινε 40! «Ας το γιορτάσω» - τραγουδάει το Happy Birthday με ήλιον & ποζάρει με τον σύζυγό της (φωτό & βίντεο)

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω, που νομίζω πως απλώς δε θα σταματήσω να μιλάω αν ξεκινήσω»

Τα 40ά γενέθλιά της γιόρτασε η Έλενα Παπαρίζου, που μοιράστηκε στο Instagram δύο φωτογραφίες αλλά και ένα βίντεο, ευχαριστώντας έτσι όλους όσους της ευχήθηκαν.

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω, που νομίζω πως απλώς δε θα σταματήσω να μιλάω αν ξεκινήσω… ?Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις υπέροχες ευχές σας! ????

Το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω σήμερα είναι να είστε ΟΛΟΙ καλά, πάντα χαρούμενοι και με υγεία στη ζωή σας ♥️?? 40 λοιπόν… ας το γιορτάσω ? ?

Σας αγαπώ πολύ!! ?♥️» διαβάζουμε στην ανάρτηση που έκανε, ενώ στο βίντεο την ακούμε να τραγουδάει, ενώ πρώτα έχει αλλοιώσει τη φωνή της με ήλιον από ένα μπαλόνι: «Happy Birthday to me».

Παράλληλα μοιράστηκε με τους πάνω από 700 χιλιάδες followers της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη, αλλά και μια στην οποία είναι ντυμένη με τις ροζ πιζτάμες της και ουρλιάζει από χαρά, σχηματίζοντας με τα δάχτυλά της το σήμα της νίκης.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες, με αφορμή τα γενέθλια της τραγουδίστριας, είχαν στολίσει το σπίτι τους με μεγάλα μπαλόνια με τον αριθμό 40!

Φωτογραφίες: Instagram

«?? ??» έγραψε στο post της ενώ πολλοί διάσημοι έσπευσαν να της ευχηθούν χρόνια πολλά, στα σχόλια. Η Δούκισσα Νομικού  έγραψε «❤️❤️χρόνια πολλά και πάντα φωτεινά ??», ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου από πλευράς της ευχήθηκε «…χρόνια σου πολλά όμορφη μουυυυυ…❤️❤️❤️».

«Happy birthday queen ?» ήταν το μύνημα της Ελένης Φουρέιρα και «Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα υπέροχη Ελενα!!????» εκείνο της Έλλης Κοκκίνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ