Vivienne Westwood: Η bridal collection της για το 2022 κάνει το κυνήγι του τέλειου νυφικού πολύ πιο εύκολο (φωτό & βίντεο)

Φορέματα εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα, έως τις σύγχρονες ηρωίδες

Η Bridal collection της Vivienne Westwood για το 2022 είναι εδώ για να κάνει το κυνήγι του νυφικού των ονείρων μας πολύ πιο εύκολο. 

Επικεντρωμένη γύρω από την κεντρική ιδέα του «New Beginnings» η συλλογή είναι κατάλληλη για κάθε σύγχρονη νύφη, ενώ σύμφωνα με το διάσημο brand παίρνει έμπνευση από γυναίκες με επιρροή από τις τέχνες και τη λογοτεχνία – από την αρχαία Ελλάδα έως τις σύγχρονες ηρωίδες.




Τουαλέτες και φορέματα από πολυτελή υφάσματα, διακοσμημένα με κρύσταλλα και μαργαριτάρια, αλλά και κομμάτια με την χαρακτηριστική δαντέλα Chantilly και τρισδιάστατες φλοράλ λεπτομέρειες, παρουσιάστηκαν στο show μόδας της designer.

Ακόμα είδαμε από παραδοσιακές γραμμές, μέχρι πιο μοντέρνα σχέδια, διάφανα πέπλα και παλτό κεντημένα με πέρλες και φτερά στρουθοκαμήλου, που ολοκλήρωσαν την avant-garde συλλογή.

Η δημιουργία κάθε Vivienne Westwood νυφικού υψηλής ραπτικής άλλωστε είναι μια πραγματικά εξατομικευμένη υπηρεσία και κάθε φόρεμα φτιάχνετε προσωπικά για κάθε νύφη.

Δείτε το show της  Vivienne Westwood

Μόλις εκείνη επιλέξει τη σιλουέτα, σχεδιάζονται εξατομικευμένα σχέδια και στη συνέχεια κατασκευάζεται μια τουαλέτα που προσαρμόζεται στο σώμα της. Μια επιλογή από πολυτελή υφάσματα, χειροποίητα κεντήματα, χάντρες, απλικέ και φινιρίσματα κατά παραγγελία εξερευνώνται, προτού το τελικό φόρεμα κατασκευαστεί με επιδεξιότητα από τους couturiers της Westwood στο ατελιέ του οίκου στο Λονδίνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ