Αττική Οδός: Πως θα ενημερωθούν οι πολίτες που εγκλωβίστηκαν - Πότε θα καταβληθεί η αποζημίωση των 2.000 ευρώ (βίντεο)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε! 

Στις αποζημιώσεις που θα δοθούν από την Αττική Οδό στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν εκεί επί ώρες κατά τη διάρκεια του χιονιά αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Η "Αττική Οδός" τις επόμενες ημέρες υποχρεούται με πολύ σαφή τρόπο να ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο θα αποζημιωθούν οι πολίτες

«Είμαστε μια κυβέρνηση που έχουμε το ειδικό, ηθικό και πολιτικό βάρος έτσι ώστε να εντοπίζουμε τις αδυναμίες και να τις διορθώνουμε με στόχο κάθε φορά να είμαστε καλύτεροι και να φτάσουμε σε ένα σημείο δημιουργίας μιας ασπίδας θωράκισης απέναντι σε καιρικά φαινόμενα, σφοδρά καιρικά φαινόμενα και τα προβλήματα που δημιουργούν» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε ερωτήσεις κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Επίσης είπε ότι ο κ. Στυλιανίδης χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση συνεχίζει τις προσπάθειες της ώστε «να φθάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και απαιτείται από την σφοδρότητα των καιρικών φαινομένων για να αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το σχόλιο του Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με την υπόθεση της Novartis υπογράμμισε «ο πρωθυπουργός στο συγκεκριμένο ζήτημα μίλησε ως πρόεδρος της ΝΔ για τα στελέχη της παράταξής μας που στοχοποιήθηκαν από αυτή την πρωτοφανή στα μεταπολιτευτικά χρονικά μεθόδευση της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ