Made in Greece το Mezoura.com: Κάντε live 3D πρόβα σε πουκάμισα & κοστούμια – Ράψτε στα μέτρα σας από τον Γιάννη & τον Νίκο

Tα ενδύματα ράβονται ένα-ένα στο χέρι σε μικρές ελληνικές βιοτεχνίες. Οι μετρήσεις (πατρόν) αποθηκεύονται στο λογαριασμό των πελατών μας για εύκολες μελλοντικές αγορές...

Θυμάστε τότε που οι ράφτες με τις πολλές μεζούρες περασμένες στο λαιμό έπαιρναν τα μέτρα από τους άντρες και τους έραβαν τα ρούχα; Αν νομίζετε ότι αυτή η εποχή είναι παρελθόν τότε κάνετε μεγάλο λάθος. Γιατί ο Γιάννης Στεφανίδης και ο Νίκος Πουλόπουλος φρόντισαν να αναβιώσουν στοιχεία της και να φέρουν τη διαδικασία της δημιουργίας ανδρικού ενδύματος στο σήμερα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mezoura.com (@mezoura_com)

Το Mezoura.com κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα, φτιάχνει πουκάμισα και κοστούμιακομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου για να νιώθεις μοναδικός και ακαταμάχητος.

Είτε από το κατάστημα που διαθέτει το mezoura στο κέντρο της Αθήνας, είτε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας mezoura.com, μπορείς να βρεις το νούμερό σου και να επιλέξεις ύφασμα, σχήμα γιακά, μανσέτα, κουμπιά και μονόγραμμα.

Tα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν τα δύο αγόρια, οι δημιουργοί του Μezoura και μέσα σε 7-10 μέρες για το πουκάμισο ή 3-4 εβδομάδες για το κοστούμι θα έχεις το νέο σου ένδυμα στην ντουλάπα σου.

 

Κοστούμι και πουκάμισο λοιπόν, ράβονται από την αρχή στα μέτρα του πελάτη. 

Η Mezoura δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Στεφανίδη και τον Νίκο Πουλόπουλο. Ο Γιάννης προέρχεται από το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο Νίκος είναι ιδιοκτήτης ενός από τα πρώτα μαγαζιά-ραφεία μόδας στην Αθήνα.

Όπως λένε οι ίδιοι: ''Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο ελληνικό brand, που αντιπροσωπεύει το πώς ζούμε, που στηρίζει την τοπική κοινωνία, και παράλληλα βασίζεται στην τεχνολογία και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Προμηθευόμαστε τα υφάσματά μας από τους μεγαλύτερους βρετανικούς παραγωγούς υφασμάτων. Η παραγωγή των ενδυμάτων μας γίνεται εξ” ολοκλήρου στην Ελλάδα''. Και εμείς λέμε ότι το κατάφεραν! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ