Jennifer Lopez: Ντύθηκε νύφη η πανωραία Λατίνα - «Marry me baby, say yes» τραγουδάει & χορεύει (βίντεο)

Πότε κυκλφοορεί η νέα της ταινία;

Στις 2/2 κυκλοφορεί το single της Jennifer Lopez και του Maluma «Marry Me», με την Λατίνα καλλονή να δημοσιεύει στο Instagram απόσπασμα από το video clip.

Δεν ξέρουμε αν θα φάμε κοφέτα από την Jlo και τον Ben Affleck που δείχνουν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, πάντως η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός το έβαλε το νυφικό της!

Στο κλιπ που μοιράστηκε με τους 194 εκατομμύρια followers της στο Instagram την βλέπουμε να φορά ένα λευκό μακρύ φουστάνι με φτερά και ένα εντυπωσιακό headpiece από πέρλες. Στο πλευρό της, στον ρόλο του γαμπρού ο γοητευτικός τραγουδιστής από την Κολομβία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Όπως διαβάζουμε στο post το soundrack της ομώνυμης ταινίας αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου.

Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία Marry Me της Jennifer Lopez 

Το Marry Me είναι μια επερχόμενη αμερικανική ρομαντική μουσική κωμωδία-  δραματική ταινία σε σκηνοθεσία Kat Coiro, με σενάριο των John Rogers, Tami Sagher και Harper Dill, βασισμένη στο ομώνυμο graphic novel του Bobby Crosby.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marry Me (@marrymemovie)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

 

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν οι: Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley και Sarah Silverman.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Αφού τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο του 2019, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τελικά (μετά από καθυστέρηση λόγω του κορωνοϊού) στις 11 Φεβρουαρίου 2022, εγκαίρως για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η ταινία θα είναι επίσης διαθέσιμη για streaming στο Peacock την ίδια μέρα.

Photo: forms.sonymusicfans.com

Σύμφωνα με το collider.com το Marry Me ακολουθεί την ιστορία μιας σούπερ σταρ της μουσικής, της Kat Valdez, η οποία είναι έτοιμη να παντρευτεί με τον σύντροφό της, Bastian (Maluma) μπροστά σε ένα τεράστιο κοινό.

Όταν όμως ανακαλύπτει ότι ο γαμπρός την απατά, πρέπει να σώσει την εικόνα της, μπροστά στους χιλιάδες θαυμαστές της. Και έτσι, μέσα σε έναν πυρετό αυθορμητισμού και λίγο παραφροσύνης, διαλέγει έναν τυχαίο άντρα, τον Τσάρλι (Όουεν Γουίλσον), από το πλήθος και αποφασίζει να τον παντρευτεί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Αυτό που ακολουθεί είναι ένα ταξίδι δύο αγνώστων σε ακραίες κοινωνικές συνθήκες που βρίσκουν την αγάπη με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ