Κάτω Πατήσια - βιασμός ανήλικης: Νέα καταγγελία για τον ιερέα - «έπαιρνε ιερόδουλες & τις έντυνε με ράσα» (βίντεο)

Τι αναφέρει από πλευράς του ο δικηγόρος του 37χρονου;

Ακόμη μία καταγγελία για τον 37χρονο ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια βλέπει το φως της δημοσιότητας

Συγκεκριμένα στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Πρωινοί Τύποι" η κ. Αλεξάνδρα η  οποία κατέχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι αποκάλυψε "ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…».

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του ιερέα Κωνσταντίνος Γώγος για την νέα καταγγελία σε βάρος του εντολέα του είπε σε έντονο ύφος ότι "με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνα της στις αρμόδιες Αρχές". 

Όσον αφορά την υπόθεση βιασμού της 14χρονης ο κ. Γώγος είπε "ότι ξεκίνησε από μία καταγγελία. Από αυτή την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν παρακολούθηση επί μήνες και δεν βρήκαν τίποτα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί είχαν την υποχρέωση έτσι και έβρισκαν οποιοδήποτε αυτόφωρο πλημμέλημα ή κακούργημα να ενημερώσουν απευθείας τον προϊστάμενο εισαγγελίας και να γίνει σύλληψη". 

Δικηγόρος ιερέα: «Ο βιασμός δεν επιβεβαιώνεται»

Ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια διαψεύδει τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για νέες καταγγελίες και καταθέσεις εις βάρος του εντολέα του.

«Όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα  υπάρχει μία μόνιμη αναφορά για νέες καταγγελίες και καταθέσεις.  Υπάρχει μία δικογραφική πραγματικότητα και μία τηλεοπτική πραγματικότητα. Η δικογραφική πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει μία καταγγελία που αφορά το αδίκημα του βιασμού.

Εξαιτίας αυτού του αδικήματος ξεκίνησε σοβαρή έρευνα από την αστυνομία, η οποία παρακολουθούσε τον ιερέα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν κατάφερε να βρει τίποτα. Εάν υπήρχε αυτόφωρο, πλημμέλημα, κακούργημα, η αστυνομία θα σχημάτιζε δικογραφία, θα προχωρούσε σε σύλληψη και θα πήγαινε στον εισαγγελέα», είπε ο Κωνσταντίνος Γώγος, σύμφωνα με το MEGA.

Ο δικηγόρος του ιερέα διαψεύδει το ότι υπάρχουν κι άλλες καταθέσεις που «καίνε» τον εντολέα του. Επιπλέον, ανέφερε πως η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαιώνει απόλυτα ότι η κατάθεση της ανήλικης δεν αντιστοιχεί με την ιατροδικαστική αναφορά, το οποίο σημαίνει ότι ο βιασμός δεν επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με τον κ. Γώγο.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων δήλωσε πως το κυρίως εύρημα που θα μελετηθεί ιατροδικαστικά είναι εάν είναι ακέραιος ή όχι ο παρθενικός υμένας και τόνισε πως οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής αναφοράς θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ