Dolce & Gabbana - Alula 2022: Ένα μοναδικό show υψηλής ραπτικής - με ρούχα & κοσμήματα από το αρχείου του οίκου (φωτό & βίντεο)

Το πρώτο του είδους του στη Σαουδική Αραβία

Ο ιταλικός οίκος μόδας πολυτελείας Dolce & Gabbana παρουσίασε τις συλλογές Alta Moda, Alta Sartoria και Alta Gioielleria την Πέμπτη με φόντο το AlUla της Σαουδικής Αραβίας.

Ο χώρος πολιτιστικής κληρονομιάς, που βρίσκεται στα βορειοανατολικά του βασιλείου, φιλοξενούσε το show υψηλής ραπτικής, με τα μοντέλα να εμφανίζονται στην πασαρέλα φορώντας υπέροχες δημιουργίες του κορυφαίου brand.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUXURY (@luxuryexplained)

Φορέματα και τουαλέτες, σχεδόν σε κάθε χρώμα που μπορούσες να σκεφτείς, από το ζωηρό χρυσό - που συνδυαζόταν ομαλά με την ιστορική τοποθεσία - μέχρι τα εντυπωσιακά ροζ.

Σύμφωνα με το arabnewds.com το show άνοιξε με ένα πριγκιπικό φουστάνι ένω το ιταλικό δίδυμο Domenico Dolce και Stefano Gabbana παρουσίασε επίσης δημιουργίες με υφάσματα όπως σατέν duchesse, βελούδο, οργάντζα και σιφόν με πούλιες και χάντρες.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στο δεξιά

Στην επίδειξη παρουσιάστηκαν 58 looks από τα αρχεία των Dolce & Gabbana, που μεταφέρθηκαν στο βασίλειο από την Ιταλία. Να σημειωθεί ότι η συλλογή περιελάμβανε επίσης ανδρικά ρούχα, αλλά και κοσμήματα από το αρχείο του brand.

Σε σχετική ανάρτηση στο Instagram του οίκου μόδας διαβάζουμε: «Alula 2022: η επίδειξη μόδας Dolce&Gabbana, Alta Moda και Alta Sartoria. Μεταξύ ονείρου και μαεστρίας, ένας μεγαλειώδης αντικατοπτρισμός, μια γοητεία από πολύτιμα υφάσματα στο φόντο της συναρπαστικής #AlUla, όπου ρούχα και κοσμήματα #DGFattoAMano από τα αρχεία μας #DGAltaModa, #DGAltaSartoria και #DGAltaGioielleria περπάτησαν στην πασαρέλα μέσα σε μια παράδοση τέχνης και symphony.

Παρακολουθήστε ξανά την εκπληκτική παράσταση που γιορτάζει την υπέροχη αραβική ομορφιά σε τέσσερα μαγικά, ποιητικά και παθιασμένα θέματα: Ο Ήλιος, Η Νύχτα, Η Πριγκίπισσα και Τα Ανθισμένα Λουλούδια».

Η Dolce & Gabbana θα εκθέσει επίσης τη μοναδική της συλλογή στο Maraya και η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 28 έως τις 31 Ιανουαρίου. Όχι μόνο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τονχώρο, αλλά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ψωνίσουν κομμάτια από τη συλλογή.

Το δίδυμο των σχεδιαστών παρουσίασε τις συλλογές Alta Moda, Alta Sartoria και Alta Gioielleria στη Βενετία τον Αύγουστο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ