Vintage από την Σάντρα Βουτσά: Αξέχαστο στιγμιότυπο από τις πλάκες που έκανε με τον Βλάσση Μπονάτσο στο show «Άλλα Κόλπα» (βίντεο)

Η έκπληξη που είχαν κάνει τότε στον Κώστα Βουτσά, για τα γενέθλιά του

Ένα απίθανο vintage βίντεο δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram η Σάντρα Βουτσά, που δεν ξεχνά τον Βλάσση Μπονάτσο, ο οποίος και έφυγε από τη ζωή το 2004.

Όπως γράφει στο post της η κόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικα Μπρόγιερ το βίντεο είναι ένα απόσπασμα από μια έκπληξη που έκαναν στον πατέρα της για τα γενέθλια του,τον Δεκέμβριο του 1995,στο θέατρο Περοκε. Η Σάντρα Βουτσά συνεργάστηκε με τον Μπονάτσο στο show «Άλλα Κόλπα» με την ίδια να είναι υπεύθυνη καλεσμένων και να βοηθά πολλές φορές τον Μπονάτσο στις φάρσες που έκανε.

Αναλυτικά έγραψε στην ανάρτηση της: «Κάθε Παρασκευή βλέπω τους Απαράδεκτους στο Mega κ θυμάμαι αυτόν τον υπέροχο κ μοναδικό φίλο μου,τον Βλαση!Ενας άνθρωπος έξυπνος,χαριτωμένος κ τόσο μα τόσο ξεχωριστός κ ιδιαίτερος!Με τον Βλαση,εκτός από πολύ παρέα,είχαμε δουλέψει μαζί κ σε διάφορες τηλεοπτικές δουλειές

Μια από αυτές,ήταν κ το show Αλλά Κόλπα...Καταπληκτική δουλειά...Καταπληκτικά χρόνια...Αξέχαστα! Μαζι με τις δυο αγαπημένες μου φιλενάδες, την Ισαβέλλα Βλασιάδου,που ήταν κ συμπαρουσιαστρια (η γνωστή Μπονάτσα!) κ την Αργυρω Διαμαντη, που ήταν υπεύθυνη παραγωγής, Περασαμε πραγματικά καταπληκτικά! Εγω ήμουν υπεύθυνη καλεσμένων κ πολλές φορές βοηθούσα κ στις φάρσες που έκανε ο Βλασης σε διάφορους καλεσμένους!

Σε αυτό το βιντεο είναι ένα απόσπασμα από μια έκπληξη που καναμε στον πατέρα μου για τα γενέθλια του,τον Δεκέμβριο του 1995,στο θέατρο Περοκε (η παράσταση ήταν “Να προσεχείς την ντουλαπα”κ συμπρωταγωνιστούσε με τον πολυαγαπημένο του φίλο Σωτηρη Μουστάκα).

Το θέατρο ήταν κατάμεστο κ ο Βλασης εμφανίστηκε σαν σίφουνας κ διέκοψε την παράσταση για να ευχηθεί Χρόνια Πολλα στον Κώστα Βουτσα!Επειδη ήταν πραγματική έκπληξη,πέτυχε πολύ κ ο κόσμος καταχειροκροτούσε ενθουσιασμένος κ για την χαρα του πατέρα μου αλλά κ γιατί έβλεπε τον Βλαση, μιας κ ήταν πάντα ένας πολύ πολύ αγαπημένος καλλιτεχνης του κοινου ( Μπορείτε να δείτε όλο το βιντεο στο YouTube)Πραγματικά ωραία χρόνια,τότε που πηγαίναμε να δουλέψουμε με χαρα κ ενώ ήμασταν με τους περισσότερους κ κολλητοί φιλοι(εκτός από συνάδελφοι) κατά έναν περίεργο τρόπο,αυτά τα δυο ποτε δεν έμπλεκαν.....Αχ βρε Βλαση...Κανεις από εμάς τους φίλους σου,δεν σε έχουμε ξεχασει....Πάντα εισαι σε μια άκρη της καρδιάς κ του μυαλού μας αγαπημένε μας....♥️???♥️».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ