Τζένη Μπαλατσινού: Ο μικρός Παναγιώτης - Αντώνιος με κοτλέ φορμάκι διαβάζει το βιβλιαράκι του & ενημερώνεται (φωτό)

Η φωτογραφία που μοιράστηκε η μαμά του στο Instagram

Μια φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη - Αντώνιου μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram η Τζένη Μπαλατσινού.

Ειδικότερα το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανέβασε μια εικόνα στην οποία βλέπουμε τον ενός έτους γιο της να είναι καθισμένος στο πάτωμα και να διαβάζει ένα βιβλιαράκι που του μαθαίνει για το χρώμα «κίτρινο».

Ο μικρός φοράει ένα κοτλέ φορμάκι σε μουσταρδί απόχρωση και από μέσα ένα ριγέ μακριμάνικο μπλουζάκι, ενώ η μαμά του φρόντισε να μην φαίνεται το προσωπάκι του.

«Σαββατιάτικη ενημέρωση. ??❤️☀️ έγραψε στο post της η Τζένη Μπαλατσινού που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια στις 25 Δεκεμβρίου του 2020.

Στα σχόλια δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να αφήσουν μια κατακκόκινη καρδούλα και να γράψουν όμορφα πράγματα για τον Παναγιώτη - Αντώνιο και την μαμά του.

Υπενθυμίζεται ότι η βάφτισή του Παναγιώτη Αντώνιου έγινε το καλοκαίρι στην Πάτμο, που είναι και ένα από τα αγαπημένα νησιά των γονιών του. Ο μικρός πήρε το όνομα του παππού του (από την πλευρά του μπαμπά)  αλλά και από το εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στην Πάτμο, που είχε κάνει παλιά τάμα η μαμά του.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για τον Βασίλη Κικίλια, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ