Οι τελευταίες στιγμές του Πάνου Νάτση στα γενέθλια φίλης: Ο θρήνος της Μπαλανίκα & του Καπουτζίδη για τον χαμό του (φωτό & βίντεο)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση»

Θρήνος με την είδηση θανάτου του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 31 μόλις ετών, σε τροχαίο που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο πριν από τις 6:30, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες, έως τώρα, συνθήκες με απορριμματοφόρο του δήμου. Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

 

Ο ηθοποιός λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστήχμα που του κόστισε τη ζωή γιόρταζε τα γενέθλια της καλής του φίλης, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, μαζί με όλους συντελεστές της παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Η ηθοποιός έχει ανεβάσει στο Ibstagram φωτογραφίες και βίντεο από τα γενέθλιά της, στα οποία φαίνεται μεταξύ άλλων και ο Νάτσης, τον οποίο και ευχαριστεί καθώς βοήθησε στην οργάνωση.

«Έγινε κι αυτό! Είμαι ευγνώμων.. Μακάρι να καταφέρνω κάθε φορά να βλέπω τα πράγματα απο την θετική τους πλευρά όπως χθες! Δεν είναι η ζωή μας νούμερα και ηλικίες, είναι μνήμες και εμπειρίες. Δεν είναι ούτε έχθρες και διαχωρισμοί, είναι αποδοχή και αγάπη!•

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, σε ευχαριστώ μαμάκα @mariaxenopoulou για την υπέροχη τούρτα, σε ευχαριστώ @ayellowbanana για όλη τη δουλειά που έκανες, σε ευχαριστώ @panos_natsis που οργανώνεις, σας ευχαριστώ @giorgossavvv @anthi_savvaki @apostolispsarros @yiannis_koukourakis @mariloukatsafadou @ykapoutzidis που περάσαμε μαζί αυτό το σολέο σάμψυχο βράδυ..» έγραψε στο post της η Ταβουλάρη μην γνωρίζοντας δυστυχώς το τραγικό παιχνίδι που θα έπαιζε η μοίρα.

 

 

 

 

 

 

 

Η τελευταία συνέντεξη του Πάνου Νάτση

Η Μαργαρίτα Δρούτσα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του θεάτρου «Ήβη», μίλησε στο MEGA λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση του θανάτου του ηθοποιού λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε «τραγική κατάσταση».

«Ειδοποιήθηκα από τον παραγωγό μας. Δεν το πίστευα. Έχουμε σοκαριστεί όλοι (...) ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση». 

«Θρηνούμε όλοι. Είμαστε σοκαρισμένοι. Έχει φύγει ένας νέος άνθρωπος. Έχει φύγει ένας φίλος. Έχει φύγει ένας καλός συνάδελφος. Έχει φύγει ένα καλό παιδί», δήλωσε επίσης μιλώντας στο «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΙ.

 

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ. Περνούσαμε τόσο όμορφα, μας πείραζε, τον πειράζαμε. Πάνω στην άνοδό του, 31 ετών, δεν μπορώ να το χωνέψω πραγματικά. Μου είπαν ότι θέλουν να μου πουν κάτι πολύ κακό και ότι πρέπει να κάτσω», είπε από πλευράς της μιλώντας στην εκπομπή  Καλύτερα δε γίνεται η  Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία είχε συνεργαστεί με 31χρονο στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».

 

 

«Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω…Δε χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται αυτό πραγματικά… Σκέφτομαι ότι είναι ένα παιδί στην ηλικία του ανιψιού μου. Τα γενέθλιά του ήταν στις 3 Ιανουαρίου… Δεν ξέρω πότε θα το συνειδητοποιήσω» πρόσθεσε.

 

 

Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» Δανάη Λουκάκη έκανε ανάρτηση για τον χαμό του συναδέλφου της ανεβάζοντας στο Instagram μια εικόνα στην οποία φαίνεται ο νυχτερινός ουρανός και τα αστέρια. «Τώρα, αστέρι εκεί ψηλά γλυκέ μας, ακριβέ μας, Πάνο» έγραψε στο post.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ