Η Σήλια Κριθαριώτη στο Παρίσι: Μάγεψε με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου - Η αισιόδοξη haute couture κολεξιόν της (φωτό - βίντεο)

H συλλογή παρουσιάστηκε τη δεύτερη μέρα  στο εμβληματικό Palais de Tokyo... 

H Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι επέστρεψε! Η  "Πόλη του Φωτός" γέμισε πάλι χρώματα, πούπουλα, υπέροχες Haute Couture δημιουργίες και... φαντασία! 

Ανάμεσα στους διάσημους οίκους που παρουσίασαν τις συλλλογές τους για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2022 ήταν και η κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη. 

 

 

 

 

 

 

H Celia Kritharioti Couture SS22 Collection έχει ως τίτλο "Coloured Days” και είναι μία δυναμική συλλογή που μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από ζωντανά χρώματα και την άριστη δεξιοτεχνία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα κύμα χρωμάτων αγκάλιασε το catwalk και η δεξιοτεχνία του κορυφαίου ελληνικού ατελιέ αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά στην πασαρέλα. Με τον τίτλο «Colored Days» η συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2022 ήταν μια ωδή στα fluo, neon χρώματα.

 

 

Πολλά μίνι και κεντημένες διαφάνειες αλλά και μακριές κάπες με φτερά στρουθοκαμήλου, περίτεχνα cut-outs και παραμυθένιες τουαλέτες ύμνησαν τη γυναικεία φιγούρα.

 

 

 

Highlight του show ήταν οι μικρούλες που βήκαν στην πασαρέλα και περπάτησαν με λευκά φορέματα, αποδεικνύοντας την αθώοτήτα της παιδικής ηλικίας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ