Έκρηξη στη Συγγρού: Υπέρ - οπλισμένος ο 78χρονος - Με 1400 σφαίρες, βολίδες και καραμπίνα (φωτό - βίντεο)

"Γιάφκα" πυρομαχικών ανακάλυψαν οι πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ....

Σοκ προκάλεσε η χθεσινή έρκηξη σε εξαώροφο κτίριο της λεωφόρου Συγγρού 3 στους Στύλους του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 78χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ως πιθανότερο αίτιο για την έκρηξη εξετάζεται η διαρροή υγραερίου ή φυσικού αερίου, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε διαρροή στο κτίριο, όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, η οποία αντιμετωπίστηκε.

Δείτε επίσης: Συγκλονιστικές οι εικόνες από την έκρηξη σε κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού: Ένας 78χρονος τραυματίας (βίντεο)

Η έκρηξη σημειώθηκε στον ημιώροφο του κτιρίου, όπου είναι χώρος κατοικίας, ενώ το υπόλοιπο κτίριο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατοικείται καθώς ετοιμάζονται διαμερίσματα για μίσθωση.

 

 

Ακολούθησε μικρής έκτασης πυρκαγιά, η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική και συγκεκριμένα από 18 πυροσβέστες που έφτασαν εκεί με 6 υδροφόρα οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Ο 78χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό καθώς φέρει εγκαύματα από την έκρηξη.

"Πάτησα τον διακόπτη για να ανάψω το φως και αμέσως έγινε η έκρηξη", φέρεται να είπε στους πυροσβέστες, ο 78χρονος, που βρισκόταν στην πολυκατοικία τη στιγμή της έκρηξης. Όπως περιέγραψε στις αρχές, μέσα στο διαμέρισμα υπήρχε από την Τρίτη μια έντονη μυρωδιά αερίου όμως δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Μίνι οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του

 

 

Σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα του 78χρονου εντοπίστηκε ένα μίνι οπλοστάσιο. Πρόκειται για παλαιομένο οπλισμό και συγκεκριμένα, ένα σκουριασμένο περίστροφο, ένα αεροβόλο και μια κυνηγετική καραμπίνα που είχε λήξει η άδειά της, βολίδες καθώς και περίπου 1400 σφαίρες.

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε απάντησε ότι είναι του Σκοπευτικού Συλλόγου.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για το τι ακριβώς προκάλεσε την έκρηξη συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ