Brad Pitt : Αυτό είναι το νέο κορίτσι του; Εναλλακτική, Σουηδέζα, τραγουδίστρια, θαμάζει την Αντζελίνα Τζολί, την ακολουθεί η Τάμτα (φωτό - βίντεο)

Αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά; 

Στην καλύτερή του φάση βρίσκεται ο star του Hollywood, Μπραντ Πιτ. Κατά καιρούς του έχουν χρεώσει σχέσεις με διάφορες γυναίκες, όμως αυτή την φορά τα δημοσιεύματα μιλούν για έναν νέο έρωτα που ξεκινάει. 

Νέο ειδύλλιο ή πάλι φήμες; Αυτή τη φορά, ακούγεται πως ο Μπραντ Πιτ έχει σχέση με την Σουηδή τραγουδίστρια, Lykke Li. 

 

 

 

 

 

 

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν χθες αναφορικά με το ότι οι δυο τους βγαίνουν «κρυφά» αν και ο φωτογραφικός φακός δεν τους έχει αποθανατίσει μαζί. 

Όλα ξεκίνησαν από το gossip site Deuxmoi πηγή του οποίου υποστήριξε πως ο Brad και η Lykke είναι κολλητοί φίλοι.

 

 

 

 

Αργότερα η Sun με δημοσίευμα ανέφερεπως δεν μιλάμε για απλή φιλία αλλά για δεσμό, μιας και οι δύο stars μένουν τρία λεπτά μακριά, οπότε είναι πανεύκολο να κινούνται ο ένας στο σπίτι του άλλου χωρίς να πάρουν χαμπάρι οι παπαράτσι.

 

 

«Η σχέση του Μπραντ και της Lykke έχει περάσει απαρατήρητη επειδή είναι γείτονες» ισχυρίζεται μια πηγή. «Είναι κάτι που αρέσει πολύ στον Μπραντ, να έχει κάποιον να ζει τόσο κοντά και να περνά απαρατήρητη η σχέση τους». Το δημοσίευμα ισχυρίστηκε επίσης πως ο διάσημος ηθοποιός άρχισε να περνά χρόνο με την Lykke στα μέσα του 2021.

'Όλες οι φωτό από ΑΠΕ/EPA

Ποια είναι η Lykke;

Η Lykke Li γεννήθηκε στη Σουηδία από γονείς νομάδες –η μαμά της ήταν φωτογράφος και μπαμπάς της μουσικός. Η οικογένεια έχει ζήσει επίσης στην Πορτογαλία, το Μαρόκο, το Νεπάλ και την Ινδία, ενώ στα 19 της η Lykke Li έμεινε για τρεις μήνες στη Νεά Υόρκη.

 

 

Αν και εκπρόσωπος της εναλλακτικής ποπ, indie rock και ηλεκτρονικής μουσικής, η Li έχει συνεργαστεί με τον Κάνιε Γουέστ στο τραγούδι «Gifted», ενώ έχει γράψει τραγούδια για το soundtrack της ταινίας «The Twilight Saga: New Moon» αλλά και για το επερχόμενο 'The Twilight Saga: Breaking Dawn'.

Μάλιστα το Eirinika είδε πως την ακολουθεί στο Instagram και η δική μας Τάμτα

 

 

Να σημειώσουμε πως όσον αφορά την δικαστική μάχη γα την επιμέλεια των παιδιών τον Σεπτέμβριο, οι νομικοί σύμβουλοι του ηθοποιού ζήτησαν να επανεξεταστεί η υπόθεση μετά την απομάκρυνση του δικαστή Άουντερκιρκ από την δίκη, αφού αποδείχθηκε πως έχει συνεργαστεί ξανά με τον Πιτ στο παρελθόν και έτσι, δεν μπορεί να έχει αντικειμενική κρίση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ