Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Η φωτό ημέρας από την Αττική Οδός: Αστυνομικός κουβαλάει στην πλάτη ένα μικρό κορίτσι (βίντεο)

Η μικρή έπρεπε να χειρουργηθεί αλλά μαζί με τον πατέρα της ήταν εγκλωβισμένοι για ώρα στην Αττική Οδό. 

Ολοένα και πληθαίνουν οι εικόνες που έρχονται από τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς.

Αστυνομικοί που επιχειρούσαν στην Περιφερειακή του Υμηττού τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης απομάκρυναν έναν παιδάκι από τα χιόνια, ενώ επιχείρησαν να παρέχουν βοήθεια και σε οδηγούς που ήταν εγκλωβισμένοι στο σημείο.

Σε σχετικό βίντεο, φαίνεται ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ να κουβαλά στην πλάτη του το παιδάκι. 

 

 

Παράλληλα, συνάδελφοί του σταματούσαν στα οχήματα που έβλεπαν, καθάριζαν τα τζάμια από το χιόνι για να δουν εάν είναι ακόμα μέσα οι οδηγοί και εάν χρειάζονται βοήθεια.

Το κοριτσάκι έπρεπε να χειρουργηθεί, αλλά κατέληξε να είναι εγκλωβισμένοι στο όχημά μαζί με τον μπαμπά της.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ένας από τους αστυνομικούς έβαλε το κοριτσάκι στην πλάτη του και το κουβάλησε μέχρι το σταθμό του προαστιακού στη Δουκίσσης Πλακεντίας, όπου και το παρέλαβαν άλλοι συναδελφοί τους.

 

Το κορίτσι τελικά μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Ξημερώματα (00.30 ώρα) σήμερα. Ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. ερευνά για εγκλωβισμένα άτομα στην Περιφερειακή Υμηττού. Προτεραιότητα, ο απεγκλωβισμός μικρού κοριτσιού, ο πατέρας του οποίου είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

 

Κινούνται πεζή για αρκετά χιλιόμετρα με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη. Οι αστυνομικοί τους εντοπίζουν και χωρίς δεύτερη σκέψη μεταφέρουν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ’ όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Παράλληλα, η ίδια ομάδα Ο.Π.Κ.Ε., μέσω οδηγιών προσανατολισμού εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησής της, η ομάδα παρείχε τα προσωπικά της εφόδια σε νερό και φαγητό σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ