Ότι πιο cute: Η οικογένεια Τανιμανίδη στα χιόνια - Οι διδυμούλες έχουν ρίξει το Instagram (φωτό)

Δείτε την οικογενειακή τους φωτογραφί στα χιόνια. 

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους ζουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. 

Πριν 7 μήνες ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κορούλες τους και ολοκλήρωσαν τον έρωτά τους. Οι ζωές τους έχουν αλλάξει εντελώς, αφού τα μικρούλια, τους έχουν πάρει τα μυαλά.

Μάλιστα συχνά-πυκνά η μαμά Χριστίνα και ο μπαμπάς Σάκης ανεβάζουν τα μωράκια τους στο instagram, οι οποίες όπως είναι φυσικό έχουν το δικό τους κοινό! 

 

 

Η αγαπημένη οικογένεια για άλλη μία φορά έριξε το πασίγνωστο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Τα χιόνια που έφερε κακοκαιρία Ελπίς σκέπασαν όλη την Αττική, με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να βγει στους δρόμους να παίξει χιονοπόλεμο και να διασκεδάσει. 

 

 

Έτσι έκαναν και τα Τανιμανιδάκια. Οι γονείς τους τα έντυσαν πολύ καλά και βγήκαν στο λευκό τοπίο για παιχνίδι. Όπως είναι φυσικό τα likes και τα σχόλια πήρα φωτιά, ενώ οι δίδυμες είναι σίγουρα τα πιο γνωστά μωρά του ελληνικού Instagram.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε την φωτογραφία και έγραψε: '' Family Moments''. 

Δείτε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης: Λιώσαμε με το βίντεο που δημοσίευσε - Οι διδυμούλες του βλέπουν για πρώτη φορά χιόνι & η αντίδρασή τους είναι μοναδική

Την Δευτέρα ο παρουσιαστής της Φάρμας ανέβασε ένα γλυκό βίντεο με τα μωράκια να βλέπουν πρώτη φορά χιόνι. ''Κάποιες βλέπουν για πρώτη φορά στη ζωή τους χιόνι…και χαίρονται υπερβολικά'', έγαρψε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ