Fashion Week Παρίσι: Πρώτη σειρά στην επίδειξη μόδας η Margot Robbie, η Vanessa Pardis, η Carole Bouquet (φωτο - βίντεο)

Την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 παρουσίασε ο Οίκος Chanel...

Την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, πραγματοποίησε ο Οίκος Chanel.

Ο γαλλικός οίκος μόδας πρωτοτύπησε στέλνοντας ένα άλογο να κάνει πασαρέλα στην επίδειξή του Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Το ζώο ίππευε η Σαρλότ Κασιράγκι, εγγονή της Grace Kelly και ανιψιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό. Η ίδια είναι δεινή αναβάτρια σε ιππικούς αγώνες με εμπόδια, η οποία είναι επίσης πρέσβειρα της Chanel.

 

 

Φορώντας ένα σακάκι Chanel σε μαύρο τουίντ, η Κασιράγκι εμφανίστηκε στην αρχή του σόου να ιππεύει το άλογο κάνοντας αρκετές βόλτες γύρω από την πασαρέλα, η οποία είχε σχεδιαστεί για να μοιάζει με πίστα προπόνησης για άλογα.

Η επίδειξη στο Γραν Παλέ Εφεμέρ, έναν εκθεσιακό χώρο στο Παρίσι, είχε σύμφωνα με το ΑΠΕ την υπογραφή της Βιρζινί Βιάρ που ανέλαβε καθήκοντα καλλιτεχνικής διευθύντριας στη Chanel το 2019, μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ.

H συλλογή αποτελείτια από αιθέρια φορέματα και κουστούμια που συνδυάζονται με τις signature λεπτομέρειες του οίκου, όπως οι πέρλες, τα χρωματιστά κουμπιά και οι αλυσίδες, δημιουργώντας μία σύγχρονη συλλογή Υψηλής Ραπτικής, με έμφαση στο daywear.

 

 

 

 

 

Η συντάκτρια της αμερικανικής Vogue Άννα Γουίντουρ, ο ράπερ Φαρέλ Γουίλιαμς και η ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι ήταν μεταξύ των καλεσμένων στην επίδειξη στο Grand Palais Éphémère, και δήλωσαν ενθουσιασμένοι με όσα παρακολούθησαν.

 

 

 

 

Στην πρώτη σειρά του Fahion show βρέθηκαν επίσης, η ηθοποιος Carole Bouquet και η Vanessa Paradis. Όλες ήταν ντυμένες με εξαιρετικά σύνολα. Η ηθοποιός Margot Robbie επέλεξε ένα all in white σύνολο. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα  tweed λευκό παλτό του Οίκου το οποίο συνδύασε με λευκά μποτάκια ως τον αστράγαλο και το μιρκότερο τσαντάκι που έχει βγει στην ιστορία της μόδας. 

 

 

Από την άλλη η Carole Bouquet φόρεσετε μια μαύρη δημιουργία την οποία τόνισε με ένα κόκκινο παλτό που έδινε ζωντάνια στο όλο σύνολο. Το outfit της ολοκλήρωσε με φανταστικά σκουλαρίκια και ένα τεράστιο δαχτυλίδι. 

 

 

 

 

Τέλος η ηθοποιός Βανέσα Παραντί επέλεξε ένα σατέν ψηλόμεσο παντελόνι το οποίο συνδύασε με floral πουκάμισο! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ