Όλοι στα χιόνια!Βασιλική Μιλλούση με Λευτέρη Πετρούνια, Κατερίνα Δαλάκα, Ελένη Πετρουλάκη - «κρατάμε το χαμόγελο μας» (φωτό)

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν

Από την Δευτέρα που το έστρωσε στην Αθήνα τα social media των celebrities έχουν γεμίσει με φωτογραφίες και βίντεο από τα χιόνια!

Η χιονοκαταιγίδα να προκάλεσε σοβαρά προβλήματα, ωστόσο την ίδια ώρα έφερε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους που βρήκαν σε αυλές, πάρκα, ταράτσες και μπαλκόνια για να απολαύσουν το κατάλευκο τοπίο.

Ξεκινάμε λοιπόν από την Κατερίνα Δαλάκα που βγήκε στο χιόνι μαζί με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες στα stories της στο Instagram.

Έπαιξαν και έτρεξαν μαζί με τα σκυλιά τους, σαν μικρά παιδιά, ενώ σε φωτογραφίες που ανέβασε την Δευτέρα στο Instagram η αθλήτρια του στίβου την βλέπουμε στο χιόνι να φορά τον σκούφο, την φόρμα, τις γαλότσες της και το αθλητικό της μπουστάκι. Και η τοποθεσία που έβαλε; Αλάσκα, Βόρειος Πόλος!

«Και ότι σε ενόχλησε .. γραψτο στο χιόνι ❄️#snow #snowday» έγραψε από πελυράς της Ελένη Πετρουλάκη σε ανάρτησή της στο Instagram.

«❄️Κρατάμε το χαμόγελο μας , ζεστη την καρδιά μας? & χιόνι είναι .. θα λιώσει !!!» διαβάζουμε σε δεύτερο post της.

«Γιατί με το χιόνι γινόμαστε όλοι παιδιά...(όταν είμαστε κοντά στο σπίτι μας)?» αναφέρει τέλος η Βασιλική Μιλλούση η οποία απόλαυσε όμορφες στιγμές μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Πετρούνια και την κορούλα τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ